Vrijen na bevalling

  • #1

    Is het normaal dat vrijen 10 weken na de bevalling (met 1,5 uur persweeen en daarna vacuumpomp) veel pijn doet? Sorry voor de details, maar na ongeveer 2cm komt hij echt niet verder naar binnen het voelt net alsof het daarna is dichtgenaaid (ik weet dat dat niet werkelijk zo is) en het doet dan zeer als hij nog verder probeert te gaan. Inmiddels 3x geprobeerd en hij komt nog steeds niet verder.

    Reageer
    #2

    Dam is het goed om met die klacht naar de gynaecoloog te gaan

    Reageer
    #3

    Ik ga inderdaad even naar de dokter gaan!

    Reageer
    #4

    Mijn vriend en ik hadden sex condoom zat er al om, zijn broertje kwam binnen van de schik werd die slap. Toen die weg was gingen we verder is dit nog wel veilig? De condoom bleef er om zitten later werd die weer hard.

    Alvast bedankt voot het antwoord

    Reageer
    #5

    Eigenlijk zou je dat zo niet moeten doen. Maar als de condoom niet gescheurd is, zal dat geen probleem zijn

    Reageer
    #6

    Heb het nog even aan gekeken en ben inderdaad vandaag terug geweest bij de gynaecoloog. Inwendige echo gehad, alles ziet er normaal uit. Maar ze merkte dat ik mijn bekkenbodemspieren niet goed kan ontspannen en dat icm stug weefsel door de borstvoeding, maakt het pijnlijk. Doorverwijzing gehad voor bekkenfysio. Blij dat ik gegaan ben bedankt voor het advies!

    Reageer
Reageer op: Vrijen na bevalling


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief