de pil

  • #1

    Hai hai!

    ik ben net een paar uur terug van vakantie, en zou graag van iemand de bevestiging willen hebben dat ik niet zwanger kan zijn (of de kans heel klein) want ik loop gewoon weer te stressen en dat is niet goed.

    Ik slik nu een paar maanden de pil en heb deze maand doorgeslikt ivm de vakantie. Nu hebben mijn vriend en ik sex gehad maar een condoom ongeluk gehad.. (klinkt raar haha)

    hoe groot is nu de kans op zwangerschap?

    Ik heb ook een andere pil gekregen btw. Ben van microgynon naar Sediril gegaan (beide 30), aangezien micro niet meer vergoed werd. De eerste maand nog Micro gehad en door geslikt met Stediril.

    Nu lees ik overal dat mensen problemen hebben met Steridil.

    alvast bedankt... wil nog ff een leuke laatste vakantie dagen hebben zonder stress... (komt vast doordat ik nu de hele dag al ziek en misselijk ben..)

    Reageer
    #2

    In principe kun je niet zwanger zijn als je de pil doorslikt. Dit komt door het hormoon oestrogeen in de pil. Als je de pil doorslikt komen er nooit minder hormonen dan wanneer je een stopweek zou houden, dus blijft hij net zo goed werken.

    Reageer
    #3

    geld dit ook dat ik nu de tweede maand met Stediril ben begonnen? veranderd de werking dan niet.

    en ik weet dat overgeven invloed heeft maar heeft diaree dat ook?

    Reageer
Reageer op: de pil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief