Verplicht echo voor uitgeven abortuspil?

  • #1

    Hallo allemaal.

    Mijn vriendin is al een tijdje zwanger maar heeft mij dat nooit duidelijk laten zien en is hier erg onduidelijk over. Nu is ze vandaag een half uurtje weg geweest naar een huisarts of kliniek. Dat wilt ze niet zeggen. Daar heeft ze een abortuspil moeten slikken en thuis  2 dagen later. Ze zegt dat ze geen echo wilde en heeft dat ook niet laten doen. Ik dacht dat het altijd verplicht was een echo te maken om vast te stellen hoeveel weken je bent en of er sprake is van 5 dagen bedenktijd.

    Is het echt verplicht de echo te maken?

    Ik krijg namelijk sterk de indruk dat ze me voor de gek houd.

    Reageer
    #2

    Abortuspil kan binnen een bepaald tijdsbestek, als het te laat is voor morning after pil of morning after spiraaltje, volgens mij 8 weken. Volgens mij moet je eerst naar je huisarts en dan naar een kliniek. In beginstadium is er nog niks te zien op een echo. Als ze al langer zwanger is is het te laat voor een pil. En als ze geen reden heeft om de zwangerschap af te breken lijkt het me wat vreemd.

    Reageer
    #3

    Zonder echo geen abortus !

    Reageer
    #4

    ze zegt dat ze ongeveer 5 weken zwanger is.

    Reageer
    #5

    Ik geloof er niet veel van na het verhaal met de echo

    Reageer
    #6

    ze heeft eindelijk toegegeven dat ze gelogen heeft.

    Reageer
    #7

    fraai....

    Reageer
Reageer op: Verplicht echo voor uitgeven abortuspil?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief