Morning after pill

 • #1

  Ik heb de morning after pill ingenomen einde van de 1e week omdat ik ziek was geworden en ik na 4 uur van de inname van Mn anticonceptie pil had overgegeven. Vervolgens ben ik met Mn domme hoofd de pil vergeten in week 3. De pil van gisteren en van vandaag heb ik nu ingenomen en ik heb besloten zonder stopweek de pil door te slikken. Mijn morning after pill destijds (bij t einde van Mn 1e week) was postinor en ik heb 7 dagen na inname geen onveilige sex gehad. Echter heb ik dus wel sex gehad eergisteren. Moet ik weer de morning after pill slikken omdat ik de pil 1x ben vergeten in week 3 omdat de ‘vorige’ morning after pill invloed zou kunnen hebben op mijn vruchtbaarheid?

  Mvg
  A.

  Reactie
  #2

  Als je de MAP gebruikt, tijdens pil gebruik, ben je pas weer beschermd na de daaropvolgende stopweek. Je zou dus weer een nieuwe MAP moeten gebruiken, slik de pil nu 7 dagen door en houdt dan een stopweek

  Reactie
  #3

  Ik heb geen map gebruikt maar postinor daarvoor gelden andere regels. Postinor zou de werking van de pil niet beïnvloeden en je zou na 7 dagen met de pil doorslikken geen kans hebben oo zwangerschap. Dat is niet hetzelfde als MAP.

  Reactie
  #4

  Ik bedoel als andere MAP’s

  Reactie
  #5

  Het is toch gewoon een map hoor.
  https://www.apotheek.nl/medicijnen/morning-afterpil-met-levonorgestrel?product=postinor

  Reactie
Reageer op: Morning after pill
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief