Niet kunnen klaarkomen

Online ZorgZus
  • #1

    hallo

    sinds een paar weken heb ik een vriendin en we zijn dol op elkaar. Twee weken terug hadden we voor het eerst seks en tot mijn verbazing kon ik niet klaarkomen! Met het doe-het-zelf gebeuren ( rukken ) lukt het wel ( alleen, ook niet als zei het doet ) . Hierdoor wordt mijn vriendin erg onzeker, en ik ook! Het ligt niet aan haar, want ik wordt wel ongelooflijk opgewonden van haar!

    Weet iemand hoe het kan dat mijn vriendin mij niet kan laten klaarkomen? ( rukken , seks ) ... Nou heel af en toe lukt het wel, maar dat is dan ... ehh toeval? Want mijn penis wordt wel gewoon hard.

    Gr Stefano en Liane

    Reageer
    #3

    Hoi Stefano,

    Eerst even een klein puntje. Je vraagt of iemand weet hoe het komt dat je vriendin je niet kan laten klaar komen. Zoals je zelf al aangaf, ligt het probleem niet bij haar maar bij jou. Daarom had ik liever gezien dat je vroeg waarom het jou niet lukt om klaar te komen.

    Ik wil je wel een stukje helpen. Het is geen pasklare oplossing waar je misschien wel op gehoopt hebt. Maar een oplossing die tijd en moeite van jou vergt. En zoals ik het nu zie, naar mijn idee de enigste oplossing is. Het is maar net wat jezelf wil, een oplossing of jaren door blijven modderen.

    Lichamelijk is er niets aan de hand met je. Het zit tussen je oren, waar seks zich grotendeels afspeelt. Ga eens na wat je gedachtes, je gevoelens, je wensen en je verwachtingen zijn waardoor je geremd kunt raken. Wat houdt jou tegen ? Heb je ergens angst voor of ben je in je hoofd druk bezig met dat je moet presteren ? Het is namelijk erg belangrijk dat je je kunt ontspannen en je volledig overgeeft aan de situatie. En het is immers een heel andere situatie dan wanneer je jezelf masturbeert en dus alleen bent. Onderzoek dat eens zodat je daar verandering in kunt gaan brengen. Leer hoe je wel kunt ontspannen en kunt overgeven. En misschien kan je vriendin je hierbij helpen.

    Ik wens je alle succes toe en mijn groetjes aan Liane.

    Groetjes Lara.

    Reageer
    #4

    Precies Lara, gezondheid en welbevinden begint bij ieders eigen verantwoordelijkheid.

    Reageer
Reageer op: Niet kunnen klaarkomen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief