Pijnlijke Clitoris

Online ZorgZus
  • #1

    Sinds vanochtend stond ik op met 'n enorm pijnlijke clitoris.
    Hij is helemaal opgezwollen en doet de hele tijd pijn.

    Wat kan dit zijn?

    Reageer
    #2

    Het zou goed een schimmelinfectie kunnen zijn. heb je ook last van witte afscheiding?
    Spoel regelmatig met voldoende water en smeer een weinig vaseline rond de clitoris. Bij aanhoudende klachten even langs de huisarts gaan denk ik.

    Reageer
    #3

    Hoi,

    Heb je ook last van jeuk?
    Als je deze symptomen hebt icm witte afscheiding, dan is het zoals al eerder is gezegd een schimmelinfectie. Kan je nu al zeggen dat je je huisarts even moet bellen voor een recept want zomaar kom je er niet van af. Ik heb het vorige week nog gehad. Verschrikkelijk was het. Je krijgt een kuur van 3 tabletten (=3 dagen) die je vaginaal voor het slapen gaan moet inbrengen. Ik adviseer je wel de volgende dag na het inbrengen voordat je de deur uitgaat een inlegkruisje te gebruiken want dat spul komt er tijdens het lopen uit... het is dan witte drap met al die bacterieen. Na 3 dagen ben je er van af als het goed pakt. Mijn vriend heeft er nu last van maar het verschil was dat ik last had van jeuk, inwendig en had er slapeloze nachten door!!

    En mocht het niet het geval zijn dan weet ik niet wat het zou kunnen zijn.

    Sterkte ermee!!

    Reageer
    #4

    Vraagje?
    Ben bijna 19,heb ook wel is vaak jeuk ter hoogte van mijn clitoris.Ik was mijn vagina elke dag wel met lauw water.Had nu is per ongeluk en voor de eerste maal het voorhuidje dat de clitoris bedekt een keer helemaal verwijdert wel dat mijn clitoris helemaal bloot was en zag toen dat er zo van die witte pus aan was tussen voorhuidje en clitoris.Zou dat op een schimmel kunnen lijken?
    Ik heb me daar toen proper gemaakt wel maar na 2 dagen zag ik het opnieuw wel.
    Moet je nu telkens als je u vagina wast ook dat voorhuidje helemaal verwijderen en dan ook je clitoris en onder het voorhuidje u wassen ? vind dat wel zeer gevoelig eraan wel,en is dat nadien normaal dat het voorhuidje er dan moeilijker over gaat weer want clitoris is gezwollen beetje dan wel merk ik dan ...

    Grtjes..

    Reageer
    #5
    Reageer
    #8

    Hoi
    ik loop al een paar dagen rond met een hele pijnlijke clitoris, als ik hem zeg maar bekijk en ik doe het velletje er af, dan lijkt het net of hij bloed, zo rood is die, en als ik voel dan voelt het hard aan.
    Ik weet niet hoe ik het uit moet leggen, maar als je zegmaar verder naar beneden voelt dan zit er vanaf het begin een hard ding, lijkt wel een slangetje, dat doet behoorlijk pijn.
    Ik heb de dagen ervoor iedere dag sex gehad en ben 1 keer lang geeft miss kan het daaraan liggen ?
    heb normaal ook wat afscheiding en nu dus ook net zo als normaal. heb heel veel pijn met het zitten, en met plassen doet het ook pijn.

    Wie kan mij tips geven ? Heb er net een beetje vaseline op gedaan.

    Groetjes.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    geeft moest gebeft zijn ***

    Reageer
    #10

    Hai, geef je clitoris even een paar dagen rust. Als je veel gebeft bent en je vriend heeft al baardhaar, ja, daar wordt je clitoris wel schraal door. Als je verder geen afwijkende afscheiding hebt, zou ik het even een paar dagen aankijken. Je kunt ook wat Sudocrem smeren.

    Groetjes

    Reageer
    #11

    Mensen die pijn hebben tijdens het sex en dan naar de wc gaan
    En een tijdje later pijn krijgen,
    Je hebt blaasontsteking ga naar de dokter
    Je krijgt een kuur.
    Ik heb het ook gehad ben vandaag bij de dokter langs geweest
    En tadaa!!
    Het is een blaasontsteking, laat je niet gek maken
    Ga gewoon naar de dokter er is niks aan de hand,
    En over dat witte spul p je vagina dat kan best schimel zijn, ik zou aanraden om naar de dokter te gaan, ze hebben er producten voor.

    Groetjes..

    Reageer
    #12

    Hoe kan je nou via een forum zeggen wat iemand mankeert?! Pas via een uitstrijkje of na inleveren van urine kan een diagnose gesteld worden. Dus @Justme, stel alsjeblieft geen diagnoses! Je kent de persoon in kwestie toch niet!

    Renske

    Reageer
    #13

    Heb nu ook al paar daagjes wat pinlijke clitoris,als ik voorhuidje wegschuif van mijn clitoris heb ik lichte pijn aan topje van mijn clitoris.
    Heb nu wel al 2tal weken mij elke dag gemasturbeert wel,Kan het zijn van te veel en te vaak mij te masturberen mischien?Na het klaarkomen is de pijn wel altijd weg nadien.Kan het nog erger worden als ik elke dag blijf masturberen?
    Ook bij het masturberen is mijn clitoris wel zeer rood van kleur.Wat moet ik doen ermee?

    Reageer
    #14

    @Macha, gebruik wat glijmiddel of een beetje olijfolie. Het is duidelijk dat jouw clitoris geïrriteerd is door teveel en te droog masturberen. Tegen de irritatie helpt Sudocrem.

    Reageer
    #15

    ik heb ook een vraagje... ik heb eigenlijk altijd sex zonder condoom. ik ben nu 7 maanden met mijn vriend. Ik heb voor zolang ik me kan herinneren altijd erg veel "witte vloed". Nu heb ik sinds vanmorgen een opgezette en jeukende clitoris en het brand ook een beetje. ik was mijn vagina niet elke dag of elke keer na de sex maar opzich wel vaak. als ik mijn onderbroek aantrek doet dit erg pijn en het lijkt net alsof mijn vagina te droog is.. maar ik heb ook wat anders. Ik heb vaak enorme jeuk aan mijn anus :$ maar dan iets naar binnen zeg maar... afgelopen weekend werd ik 's ochtends wakker en toen ging ik naar de wc maar toen kwam er allemaal bloed uit mijn kont :$
    Even voor de duidelijkheid ik heb 1 keer anale sex geprobeerd, maar dat heb ik al best lang geleden gedaan en ik heb met die jongen ook gewoon vaginale sex gehad.. vaginaal heb ik nergens last van.
    Help me?
    Wat kan dit zijn???

    Ojaa ik was altijd aan de prikpil maar na 2 jaar dat uitgeprobeerd te hebben moest ik een uitstrijkje laten maken omdat ik tussedoor elke keer ongesteld werd... hieruit bleek dat ik een hormoon mis en dat ik daardoor 2 jaar onbeschermt ben geweest... hierna moest ik van de huisarts en mijn moeder de nuvaring gebruiken.. daar ben ik nu al ruim 2 jaar aan en afgelopen vrijdag moest ie er eigenlijk uit maar ben het vergeten.. gister kwam ik er achter en heb hem er gelijk uitgehaald en een nieuwe er in gedaan..

    Reageer
Reageer op: Pijnlijke Clitoris


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief