Pijnlijke eikel

 • #1

  Hallo,

  Ik heb een lange tijd last gehad van een vernauwde voorhuid. Dit is onlangs verholpen door het zelf op te rekken met wat oefeningen.
  Wanneer mijn eikel is ontbloot lijkt alles er goed uit te zien. Op het moment dat ik het heel zachtjes aanraak doet het ongelooflijk veel pijn. Net of er een stroomschok doorheen gaat.

  Heb er al over gelezen op internet en heb dus al wat ideeën opgedaan om het te verhelpen.

  -thee met een watje erover heen doen en het oplaten drogen (bevat looizuur, bevorderd het maken van een eeltlaagje)

  -en eikel ontbloten en deze dan in je onderbroek stoppen zodat het een klein beetje schuurt. Hierdoor komt er net als bij de thee een eeltlaagje opkomt.

  Weet dus niet of die thee helpt, maar dat wil ik best proberen een aantal weken.

  De 2de optie lijkt me echt ondraaglijk veel pijn doen. Ik ben geen kleinzerig persoon, maar een hele kleine aanraking doet al heel veel zeer, laat staan dat mijn onderbroek er lekker tegenaan schuurt.

  Heeft iemand anders nog ideeën? Zou heel dankbaar zijn voor wat advies 🙂

  Reageer
  #2

  De gevoeligheid van de eikel is normaal en functioneel voor het orgasme en de bevruchting van de vrouw en voortplanting. De eikel is beschermd door de voorhuid om deze gevoeligheid te beschermen.

  Door de eikel enige weken onbeschermd in de onderbroek te dragen, kan het slijmvlies vervangen worden door dikkere en stuggere epitheelcellen waardoor de eikel in de loop van de weken minder gevoelig wordt. Bij aanvang is dit een naar en vervelend gevoel maar volkomen onschuldig.

  Reageer
  #4

  Dankjewel voor het advies en de links.

  Ik ga vanavond eens proberen om het te ontbloten voor het slapen. Ben namelijk nog een beetje angstig om dan nog te bewegen, want dan krijg je natuurlijk een schurend effect. Helpt het dus ook als ik niet beweeg maar dat mijn onderbroek er een beetje op drukt?

  Wil het graag in stapjes proberen.

  Heeft er verder iemand nog ander advies 🙂
  Alvast bedankt.

  Reageer
  #5

  ik heb precies het zelfde ben nog jong ik durf echt niet er over heen te schuiven heb dat al JAREN niet meer gedaan dood eng en ook niet aan geraakt masibureren lukt dan wel maar dan doe ik hem niet helemaal achteruit ik durf het gewoon niet 🙁 ik wil zo graag dat het word opgelost het is namelijk een belangerijk lichaams onderdeel

  Reageer
  #6

  Hier hoef je helemaal niet bang voor te zijn, hij valt er heus niet vanaf. Ga lekker in bad en laat de piemel een minuutje of 5 weken en probeer dan iedere keer de voorhuid een beetje meer naar achter te halen. Dat kan een beetje vastzitten, forceer dan niets, en ga de volgende dag weer een klein stukje verder. Het hoeft helemaal geen pijn te doen, hoogstens is het een beetje een vreemd gevoel, maar dat kan helemaal geen kwaad. Het is gewoon wennen. Mocht dit na een paar weken nou helemaal niet lukken, ga dan even naar de huisarts voor beoordeling en advies. Misschien kun je besneden worden en misschien heeft de huisarts een zalfje voor je waar het allemaal wat makkelijker mee gaat.

  Reageer
Reageer op: Pijnlijke eikel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief