verdikking rond uiteinde urinebuis

  • #1

    Sinds alweer een tijdje is het uiteinde van mijn urinebuis wat verdikt. Het lijkt wat erger te worden na masturberen, maar wordt na een tijdje met rust laten weer minder. Maar niet zoals het eerst was. Het is vrij symmetrisch en loopt over in het toompje.

    Ik heb er verder geen last van, het doet niet pijn en een soa als in sexueel overdraagbaar lijkt mij ook erg onwaarschijnlijk.

    Ik vroeg me af of het normaal is dat het wat verdikt is, ivm met ouder worden of dat ik toch ff naar de huisarts moet gaan.

    Reageer
    #2
    Reageer
    #3

    Waarschijnlijk is er sprake van irritatie. Wanneer u enige tijd rust neemt, nemen de klachten en de symptomen weer af. Indien het zou worden veroorzaakt door een infectie, zou rust onvoldoende zijn voor het herstel.

    De naam voor de plek die je noemt is ostium uretrae externum.

    Alleen lichamelijk onderzoek door een arts kan volledige duidelijkheid geven.

    Reageer
    #4

    Bedankt voor jullie reacties.

    @bram, ik heb juist de ervaring dat lichamelijk onderzoek nooit volledig uitsluitsel geeft, maar dat het vaak toch trial and error is met de behandeling.

    Ik ben toch naar de dokter geweest en het kon volgens hem geen urethrameatitis zijn omdat het daarvoor al te lang speelt zonder echt pijn te doen. [url=http://forum.sekswoordenboek.nl/index.php?topic=157734.0]Dit [/url]is wel een goede omschrijving, maar helaas geen conclusie.

    Ik heb nu een combinatie zalfje voor schimmel en eczeem en moet dit in ieder geval twee weken proberen. Is het dan nog niet over moet ik een plasje inleveren.

    Eens met de behandelmethode?

    Reageer
    #5

    Een ontsteking van de opening van de plasbuis is een bekende complicatie van een circumcisie waarbij het kwetsbare slijmvlies gemakkelijk beschadigd raakt.

    Je ziet het ook bij kleine jongetjes waarbij de opening geïrriteerd raakt door het schuren tegen de luiers.

    Er wordt gezegd dat de kans op een verstopping van de opening (meatus stenose) alleen voorkomt als je er aanleg voor hebt, en er dus mee bent geboren.

    Reageer
    #7

    Ik heb hetzelfde aan de hand, hoe ben je ervan af geraakt?

    Reageer
    #8

    Hey iedereen,

    Iemand reeds een oplossing gevonden?

    Groeten,

    Timmo

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    zoals op deze foto? 7dagen geleden ben ik besneden en de eikel is nog steeds Zeer gevoelig, kan dus niet in boxershort rondlopen. zie foto

    Reageer
    #10

    Bij mij ziet het er precies zo uit als op die laatst geposte foto! Imo gaat het om virussen, ik loop er ook al 2 jaar mee rond en het maakt me erg depressief.

    Ik ben bang dat dit misschien op zeer lange termijn peniskanker kan geven.

    Reageer
Reageer op: verdikking rond uiteinde urinebuis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief