geen boeren kunnen laten

  • #1

    Ik kan geen boeren laten, heel af en toe (lees eens in de 2 jaar) komt er een per ongeluk. De laatste tijd heb ik veel last van hartkloppingen en pijn links onder mijn rib zou dit verband kunnen hebben? En zijn er meer mensen die geen boeren kunnen laten?

    Reageer
    #2

    Iedereen laat wel eens een boer, maar dat gaat vaak onbewust of erg zacht, zodat je het niet merkt. De maag moet gewoon af en toe ontluchten om van de tijdens de vertering in de maag gevormde gassen af te komen en dat wordt de sluitspier tussen de maag en de slokdarm even geopend.

    Reageer
    #3

    Ik kan ook totaal geen boeren laten en ik heb er ook echt last van... Buikpijn komt vaak zomaar ineens opzetten omdat ik geen boeren kan laten en dat verpest vaak de leuke dingen.. ik moet dan echt een poosje liggen of slapen, koolzuur drinken helpt zo goed als niet.. boer alleen heel soms als ik vinger in me keel doen... ik ben het helemaal zat, zou echt graag willen weten hoe ik er vanaf kom

    Reageer
    #5

    Ik kan niet boeren. Nou ja, soms maar dat gebeurt echt super weinig. Alleen met cola lukt dat maar ik kan geen cola blijven drinken.

    Reageer
    #6

    Ik heb nog nooit in men leven een boer gelaten .

    Reageer
Reageer op: geen boeren kunnen laten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief