Na wondbreuk operatie een ongeval gehad

  • #1

    Mijn vrouw heeft 3 dagen na een wondbreuk operatie per ongeluk een knie van haar dochter in de buik gehad.Hijna had ze veel pijn en is ze opgenomen in het ziekenhuis.Ze heeft een CT scan gehad waar niets op te zien was.Nu een week later na veel pijn medicatie zeggen ze gewoon de pijn medicatie afbouwen want dit helpt toch niet en vermoedelijk morgen naar huis terwijl er niets veranderd is.
    Is dit normaal dat je dan nog na een week zoveel pijn hebt en is daar wat aan te doen?

    Groetjes Klaas

    Reageer
    #2

    Nee, ik vind dit niet correct. Indien uw partner klachten heeft, dan dient er behandeld te worden. Pijn medicatie lijkt mij het minste dat gegeven dient te worden. Waarom gebeurt dit niet?
    het is wel geruststellend dat er op de CT geen afwijkingen zijn gevonden, gelukkig is het dus met een sisser afgelopen.

    Reageer
    #3

    Ze heeft vanaf 9 november pijn medicatie gehad,maar dit hielp niet.Ze hebben vandaag een echo gemaakt of er vocht onder zat.Dit bleek niet zo te zijn dus we hebben besloten om het matje eruit te laten halen en dat gebeurt op maandag

    Reageer
    #4

    Goed nieuws. Er is dus zorgvuldig gezocht en er wordt in ieder geval iets gedaan. Al met al natuurlijk een heel vervelende situatie, maar zoals ik ook vond diende er echt iets te gebeuren.
    Succes gewenst, want er al natuurlijk wel meer volgen. Echt vervelend.

    Reageer
    #5

    Ik heb zo`n vermoeden dat dit muisje nog een staartje heeft.

    Reageer
Reageer op: Na wondbreuk operatie een ongeval gehad


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief