Voedselvergiftiging?

  • #1

    Hallo,

    Ik heb nu al 3 dagen flinke koorts (gister bijna 40 graden) en diarree, ik heb het koud, dan weer warm. De hoofdpijn en nekpijn die ik gister had ik grotendeels weg inmiddels. Ik heb al flink wat norit tabletten ingenomen maar dit heeft tot nu toe geen enkel resultaat gehad. Ook heb ik al bijna 48 uur niets meer gegeten omdat ik dacht dat ik zo mijn maag een beetje tot rust kon laten komen...

    Heb ik voedselvergiftiging of wat kan ik nu het beste eten om een beetje op sterkte te komen en wat kan dit voor ziekte zijn... ik heb nooit langer dan 2 dagen koorts gehad, laat staan zo hoog! Als 3e persoon zou ik zelf zeggen dat ik een hardnekkig (buik)griepje te pakken heb en de dokter zal vast wel zeggen dat ik 3X daags paracetamol moet slikken en pas na 5 dagen koorts kan concluderen dat er iets anders aan de hand is als een griepje. Wat kunnen jullie me adviseren?

    Dank jullie vriendelijk!

    Reageer
    #2

    Ha D,

    Als ik jou was zou ik eerst de adviezen van de Dokter, afnemen. Als het dan nog niet werkt, zou ik op internet op zoeken, wat en hoe je voedsel vergiftiging krijgt.

    Het was maar een Idee.

    MvG Glenn

    Reageer
    #3

    Nou, ik ben langs de dokter geweest nadat ik gister bloed in mijn ontlasting vond.

    Van de dokter heb ik een 3-daagse antibiotica-kuur gekregen (3 pillen) voor tegen bacterien waarvan ik de eerste pil gistermiddag heb geslikt, helaas zonder enige vorm van verbetering tot nu toe.

    Het is nu half 6 smorgens en ik word elke 30 minuten (letterlijk) wakker om naar het toilet te gaan. Er komt helemaal niets uit behalve druppels bloed elke keer als ik naar het toilet ga. Toch is de pijn ZO hevig dat ik niets anders KAN dan naar het toilet gaan en daar een aantal minuten te blijven zitten. De pijn zakt dan langzaam weg en kan daarna weer een half uurtje slapen waarna ik weer wakker wordt... enz enz enz.

    Is er please iemand die nog een idee heeft, alles is welkom! Ik weet zo langzamerhand echt niet meer wat ik moet doen! HELP!

    Reageer
    #4

    Ik zou toch maar nogmaals de huisarts gaan bellen.

    Sterkte.

    Reageer
    #5

    Hoi,

    Ik zou me laten testen op salmonella infectie.

    Mijn nichtje heeft deze infectie gehad en jou verhaal lijkt er veel op.

    Sterkte

    Reageer
Reageer op: Voedselvergiftiging?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief