Bij Eerste keer doorslikken pil bloedverlies en veel pijn

  • #1

    Ik heb na iets meer dan een week geleden voor het eerst de pil doorgeslikt ivm vakantie. De eerste paar dagen kwam er een vreemd lichtbruin goedje uit wat ik meestal aan het eind van de menstruatie heb. Na een dag of 4 begon dit te veranderen in 'gewoon' bloed. Sinds de laatste 3 dagen is het niet alleen veel bloed maar heb ik ook hevige pijnen die ik gewoonlijks alleen op de eerste dag van mijn menstruatie heb. Overigens ben ik meestal maar 4/5 dagen ongesteld en heb ik er nu met het doorslikken al een hele week last van.. Wat is er met mijn lichaam aan de hand???

    Reageer
    #2

    Nog steeds hetzelfde verhaal!! Wat moet ik doen?

    Reageer
    #3

    Beste Lia..
    Ik zou als ik jou was toch maar even contact opnemen met je hisarts..Wij zijn geen artsen tenslotte..Zelf heb ik het wel een keer gehad omdat ik de pil doorgeslikt had en mijn lichaam toen helemaal schoon schip moest maken ( volgens de dokter..) maar weet niet als het bij jou ook zo is...Als je echt vergaat van de pijn bel dan a.u.b gewoon je huisarts en laat hem of haar jke onderzoeken..Suc6 ermee!!

    Reageer
    #4

    De menstruatie uitstellen?

    Je kunt de menstruatie uitstellen door de stopweek over te slaan en direct met de volgende strip door te gaan. Elke dag dat je een pil slikt, stel je de bloeding weer een dag uit. Gebruik je een zogenaamde twee- of driefasenpil, dan kan je bij het doorslikken alleen de pillen uit het laatste gedeelte van een strip gebruiken (deze hebben een andere kleur). Je kunt de menstruatie zonder bezwaar twee tot drie maanden uitstellen. Na een paar weken uitstel krijg je wel kans op een tussentijdse bloeding. U kunt dan een week stoppen. Je blijft wel tegen zwangerschap beschermd. Voor zover we weten kan het geen kwaad om de pil langere tijd zonder stopweek te blijven slikken.

    Lees verder/Bron:
    http://nhg.artsennet.nl/kenniscentrum/k_voorlichting/NHGPatientenbrieven/NHGPatientenbrief/PBU3b.htm

    Reageer
    #5

    Pijn is weg.. Nog steeds elke dag last van een beetje bloedverlies..

    Reageer
    #6

    Dus als ik het goed lees, ben je nu al twee weken ongesteld?

    Reageer
    #7

    Ongesteld zou ik het niet noemen, maar elke dag een beetje bloedverlies. Al 2 weken ja..

    Reageer
    #8

    Hai Lia, de pijn is weg schrijf je, maar als het bloedverlies over een paar dagen nog niet over is, neem dan inderdaad even contact op met je huisarts. Dit was niet helemaal gepland door jou, i.v.m. je vakantie... Wanneer jouw lichaam weer een regelmatige cyclus heeft, zou ik zeker niet meer doorslikken, dan maar ongesteld worden. Als je trouwens seks wilt hebben tijdens je ongesteldheid, kun je speciale sponsjes kopen en in je vagina aanbrengen. Ooit wel eens van gehoord?

    Groetjes Nina

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Bedankt! Ik kijk het nog even 2 dagen aan en zal dan de huisarts bellen. Sponsjes? Nog nooit van gehoord.. Waar zijn dezen verkrijgbaar?

    Reageer
    #10
    Reageer
    #12

    Hoe is het afgelopen?

    Reageer
    #13

    Hoe is het afgelopen Lia? Groet lila

    Reageer
    #14

    Ik heb op dit moment werkelijk exact het zelfde probleem als lia!!
    Ik ben nu ook al lichtjes twee weken ongesteld na het doorslikken van de pil wegens vakantie.
    Nu heb ik ook een vriend en het begint ons langzaam mateloos te irriteren.
    Nu vroeg ik me af hoe het verder is afgelopen dit verhaal en of ik ook even langs de huisarts moet, of dat dit vanzelf wel weer hersteld?

    Als iemand daar antwoord op weet, heel graag!

    Groetjes

    Reageer
    #15

    Het kan een doorbraakbloeding zijn. Dat is niet zo vreemd bij het doorslikken van de pil.
    Last een stopweek in.

    Reageer
Reageer op: Bij Eerste keer doorslikken pil bloedverlies en veel pijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief