Kans op SOA na samen aftrekken?

  • #1

    Afgelopen vrijdagochtend maakte ik in het hotel waar ik voor mijn werk heb overnacht gebruik van de wellness. Toen ik het stoombad binnenstapte, merkte ik dat er een man zat te masturberen. Ik ben geen homo, maar heb wel altijd gefantaseerd over samen aftrekken met een andere man. Ik ben naast 'm gaan zitten en heb 'm een handje geholpen. Hij pakte mijn piemel ook vast en begon mij af te trekken. Omdat ik zo geil was, kwam ik heel snel klaar. Ik weet niet zeker of hij ook heeft gespoten, maar ik maak me nu zorgen of ik een SOA kan hebben opgelopen. Onze piemels zijn niet in elkaars buurt geweest en we hebben geen oraal of anaal contact gehad. Kan hij omdat hij zichzelf al aan het aftrekken was en daarna aan mijn piemel heeft gerukt een SOA aan mij hebben overgedragen? Na afloop heb ik goed afgespoeld in de douche.

    Reageer
    #2

    Zo loop je geen soa op.

    Reageer
    #3

    Had ik dat geweten, was ik ook even langs gekomen. Heb ik altijd al een keer willen doen

    Reageer
    #4

    Ik hoop echt dat ik niks heb opgelopen. Het was een fantastische ervaring. Het was een hele knappe slanke man met grijs haar, maar niet oud. Ik schat rond de 40. Ik werd botergeil toen ik merkte dat ie zichzelf aan het aftrekken was. Ik vond het superspannend om aan zijn pik te rukken en heb ook lekker met z'n ballen gespeeld en zijn borst en tepels betast. Hij zat en ik stond terwijl hij me aftrok. Hij wilde me zelfs pijpen, maar dat zag ik helemaal niet zitten. Ik denk dat ik daar niet gay of bi genoeg voor ben. Toen ik klaarkwam spoot ik op zijn harige borst. Daarna wilde ik hem afwerken, maar ik weet dus niet helemaal zeker of hij ook is klaargekomen. Ik denk het wel, want hij hield op een gegeven moment mijn hand tegen. Jammer dat ik niet kan nagenieten zonder me zorgen te maken over een eventuele SOA.

    Reageer
    #5

    De enige soa die je zo zou kunnen oplopen, zou een herpes infectie zijn, maar dan zou hij dus een actieve herpesinfectie moeten hebben gehad. Als hij dan met zijn hand het vocht van blaasjes of zweertjes aanraakt en dan meteen jou penis ter hand neemt, zou dat kunnen, maar het lijkt mij zeer onwaarschijnlijk. Als je een actieve herpes infectie hebt, kan ik me niet voorstellen dat je gaat of laat rukken... dat doet namelijk nogal zeer. Ik zou die soa dus maar vergeten, en aan de prettige ervaring denken.

    Reageer
    #6

    Ik ga dat proberen. Waarschijnlijk gaat het bij deze ene homoseksuele ervaring blijven, want ik wil echt niks oplopen. Dit was een fantasie die ik al jaren had en nu perfect is ingevuld. Ik ben best onzeker over mijn uiterlijk en kan nog steeds bijna niet geloven dat dit eindelijk gebeurd is met zo'n lekkere kerel.

    Reageer
    #7

    Dus ook als hij voorvocht of sperma aan zijn hand had waarmee hij me daarna aftrok, is de kans heel klein? Ik heb geen wondjes of zo aan mijn piemel.

    Reageer
    #8

    Dat is allemaal zeer onwaarschijnlijk... Ik persoonlijk zou me daar in ieder geval niet druk om maken.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik zou dat niet meteen als homo ervaring betitelen.  Ik ben ervan overtuigd dat meer mannen dat gedaan hebben/doen of wel zouden willen doen. Er zijn culturen waar dit heel normaal is. Bovendien is heteroseksualiteit nog wel omstreden. Het risico om iets "op te lopen"  is bij seks met een vrouw vele malen groter dan bij de ervaring die je nu hebt opgedaan.

    Reageer
    #10

    Ik voel me ook helemaal geen homo. Ik ben heel gelukkig getrouwd en heb een prima seksleven. Ik moet er niet aandenken dat ik een man anaal zou penetreren (een vrouw trouwens ook niet) of dat ik anaal gepenetreerd zou worden. Dat zie ik echt totaal niet zitten. Jakkes. Ook pijpen of door een andere man gepijpt worden, hoeft niet zo nodig. Dit samen aftrekken was gewoon heerlijk geil. Het diende zich gewoon aan. Een prachtige man met een lekker lijf en een mooie harde paal die smeekte om afgetrokken te worden. En natuurlijk werd ik daar zelf ook botergeil van en had ik maar al te graag dat ie mij ook aftrok. Ik ben volgens mij nog nooit zo snel van een slappe pik naar spuiten gebracht.

    Reageer
    #11

    Maar mijn ongerustheid is dus onterecht?

    Reageer
    #12

    Ik zou me daar in ieder geval geen zorgen over maken.

    Reageer
    #13

    Waarom is de kans klein dat ik iets heb opgelopen? Omdat soa's moeilijk doorgegeven kunnen worden door om de beurt je eigen en een ander z'n piemel af te trekken? Ook als dat met dezelfde hand gebeurt?

    Reageer
    #14

    Omdat je zo geen soa's overbrengt, m.u.v. de twee die ik eerder noemde. En zelfs dat is maar een kleine kans.

    Reageer
    #15

    Je had het toch alleen over herpes? Ik vraag me gewoon af waarom de kans klein is.

    Reageer
Reageer op: Kans op SOA na samen aftrekken?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief