Zwanger of niet? na miskraam

  • #1

    Hoi!

    Ik heb een vraag ik heb op 1 oktober een miskraam gehad, toen bleek dat ik zes weken zwanger was.. mijn HCG hormoon was laag dus ik testte pas in week vijf positief..(dus een week na mijn NOD)
    het is inmiddels 3 november en ik heb gisteren getest en de test bleek negatief..
    Ik ben echt helemaal op van de zenuwen want ik wil het zo graag!!

    kan het zo zijn dat ik later alsnog positief test? wat kan ik nu alvast doen??

    Reageer
    #2

    Omdat je in oktober de miskraam hebt gehad, is het nog maar de vraag of je menstruatie nu wel op tijd komt. Ik zou nog even een paar dagen wachten en dan een nieuwe test doen. Als deze ook negatief is, ga dan even naar de huisarts en laat een bloedtest doen.

    Reageer
    #3

    hiervoor had ik altijd een regelmatige cyclus, en een week na de miskraam was het hcg hormoon niet meer in mijn lichaam.. kan ik er dan alsnog niet vanuit gaan dat ik dan een normale cyclus weer heb?

    Reageer
    #4

    Dat is op voorhand niet te zeggen. Het zou kunnen dat je baarmoeder iets langer nodig heeft om te herstellen...

    Reageer
    #5

    wat is dan wijsheid? gewoon afwachten? ik las dat je menstruatie tussen 4 en 6 weken weer op gang komt na een miskraam.. ik zit dus nu op week 5..

    Reageer
    #6

    Ik zou deze week nog even afwachten en dan eventueel een nieuwe test doen. Als deze ook negatief is ga dan volgende week naar de huisarts voor een bloedtest.

    Reageer
    #7

    hoi, nou ik heb op 5 nov een bloedtest gedaan bij de ha, mijn hcg was onder de 2.0, dus niet zwanger zei ze. echter heb ik vandaag een zwangerschapstest gedaan van clearblue en die geeft aan dat ik al 4 of 5 weken ben,
    begrijp er niets meer van.. heeft iemand dit ooit gehad? kan dit ook weer een miskraam worden? lijkt me niet toch aangezien mn hcg nu alleenmaar meer is geworden toch?

    Reageer
    #8

    Om nou toch helemaal zeker te zijn, zou ik je toch willen aanraden om bij de huisarts een nieuwe bloedtest te laten doen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hi! ik heb een bloedtest gedaan! en ik ben zwanger!!
    alleen bleek tijdens de echo daarna dat mijn baarmoeder niet mooi rond is.
    Is dit een vereiste voor een voldragen zwangerschap?
    ik weet namelijk niet of dit dus een miskraam gaat worden?

    Reageer
    #10

    Die vraag is helaas zo niet te beantwoorden... Het hoeft geen probleem te zijn. Maar de tijd zal dat leren....

    Reageer
    #11

    hi daar ben ik weer.. uiteindelijk heb ik toch wel weer een miskraam gehad. heb een miskraam gehad met 9 weken. nu vraag ik me toch wel echt af of er iets mis is met mij. op het inet word je niet veel wijzer. ik lees ook dingen over een tekort aan vitamine b12 kan tot een miskraam leiden? ik ben van plan om morgen mijn huisarts te bellen voor een bloedtest.
    verder ben ik eigenlijk ten einde raad.. twee miskramen achter elkaar en ik ben best jong, dus je zou dan kunnen denken dat er echt wat mis is..
    hebben jullie enige tips waar ik aan kan denken? ik wil wel gelijk weer proberen..

    Reageer
    #12

    Ik denk dat je er verstandig aan zou doen, om eerst eens naar de gynaecoloog te gaan alvorens weer proberen zwanger te worden. Misschien goed als er toch eens even goed gekeken wordt hoe het met je baarmoeder is.

    Reageer
    #13

    hoe het met mn baarmoeder is? waar doel je dan op?

    Reageer
    #14

    op alle echos is niks gezegd over mn baarmoeder, ik heb die vraag eerder gesteld en toen is gezegd nee hoor alles ziet er normaal uit

    Reageer
    #15

    [quote]alleen bleek tijdens de echo daarna dat mijn baarmoeder niet mooi rond is.[/quote] Was het berichtje waar dit in stond dan niet van jou?

    Reageer
Reageer op: Zwanger of niet? na miskraam


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief