help me aub, word gek zo….

  • #1

    Hallo allemaal,
    Ik heb het gevoel dat ik zwanger ben en dat wil ik totaal niet.
    Ik ben 29 september ongesteld geweest en 5 oktober heb ik bloedgeprikt en 8 oktober heb ik een echo gehad, niet zo zeer om te kijken of ik zwanger was maar meer omdat ik last had van mijn buik. Na onderzoek bleek dus dat ik lage bloedruk had en meer drop moest eten. Maar nu is het al 30 oktober en ben ik nog niet ongesteld. Wel heb ik paar dage last van gespannen borsten en krampjes in de buik. Ik ben nog maagd, maar heb op me vriend gelegen naakt, hij had echter wel zijn broek gewoon aan maar wel voorvocht op de broek waar op ik dus zat. Ook ben ik bang dat ik door heb ben aangeraakt want haal de raarste dingen in me hoofd. Ook heb ik ergens gelezen dat veel drop eten de menstruatie soms even uit kan zetten. Wie kan me aub helpen, word echt gek zo.

    Reageer
    #2

    Op 5 oktober ben ik gerpikt voor zwangerschap en dat was negatief en de echo op 8 oktober was om te kijken of ik galstenen in me buik heb wat niet zo was. Toen vroeg ik aan die meneer en ben ik zwanger zei hij ik kan niets zien in je baarmoeder.

    Reageer
    #3

    Op mijn tepels heb ik van die bultjes, maar vind niet dat ze groter zijn en ook is mijn buik niet hard(en wat bedoelen ze met hard? En me baarmoeder wat kan ik daar aan zien? Want snap dat niet echt.)
    Als ik op 29 september ongesteld was, 5 oktober een bloedprik heb gehad om te kijke of ik zwanger ben en 8 oktober een echo. Denken jullie dat ik zwanger ben of gewoon me menstruatie te laat is?

    Reageer
    #4

    Kan niemand me helpen?

    Reageer
    #5

    @S, je bent nog maagd en sperma kan niet door jeans of slipje/onderbroek heen. Je kán niet zwanger zijn.

    Reageer
    #6

    Bedankt voor je reactie anoniem.
    Ik voel me ook niet lekker denk doordat ik me te druk maak.
    En ik was op 29 september ongesteld en nu nog steeds niet.
    Kan weinig eten door de stress pff.

    Reageer
    #7
    Reageer
    #8

    Anoniem, maar ik ben wel tegen zijn voorvocht gekomen hij had zijn broek aan en ik niet. En ook heb ik waterige afscheiding paar druppels op me slipje al 2 dagen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Je kan niet zwanger zijn. Punt.
    Die bultjes op je tepelhof is heel normaal. Dat zijn talgkliertjes om je tepel soepel te houden. Het kan heel soms gebeuren dat er een van die kleine buljes een beetje ontstoken raakt. Dan kun je die voorzichtig uitknijpen, net als een puistje, maar als ze verder niet ontstoken zijn, afblijven. Ze horen op de tepelhof te zitten.

    Groetjes

    Reageer
    #10

    Eliette, bedankt voor je antwoord
    Ik ben toch bang dat me vriend met zijn hand tegen zijn voorvocht op zijn broek is gekomen en mij toen aangeraakt heeft. Ik weet zeker dat hij niet klaar is gekomen en ook weett ik dat hij zijn broek gewoon aanhad.

    Reageer
    #11

    Meissie, dan kan je alsnog niet zwanger zijn. Pas als hij echt in zijn hand is klaargekomen en daarna direct jou heeft gevingerd, dus met die spermavingers IN je vagina is geweest, dan KAN je eventueel zwanger zijn. Nu dus niet.

    Reageer
    #12

    Ok bedankt, nee dat is gelukkig niet gebeurt. Pff heb me zo een zorgen gemaakt. Ik heb pas vrijdag een afspraak bij de dokter.

    Reageer
    #13

    Hai, laat je weten wat de dokter heeft gezegd? nog andere vragen? Stel ze gerust!

    Groetjes

    Reageer
    #14

    Ja ik vraag me af waarom ik me zo anders voel? Doordat ik stress misschien?
    En is waterige afscheiding normaal, kan best dat ik het eerder gehad heb maar nooit op gelet.
    Me borsten zijn wel beetje opgezwollen. Denk doordat ik ongesteld moet worden. En af en toe buikkrampjes.
    Door de stress eet ik minder heb nergens trek in.

    Reageer
    #15

    Hoi, waarom stress je nou zo? Er is meerdere keren gezegd dat je niet zwanger kán zijn en dat je menstruatie een paar daagjes later gaat komen is heel normaal. Soms wat eerder, soms wat later, en soms slaat een vrouw een hele maand over zonder reden...

    Doeiii

    Reageer
Reageer op: help me aub, word gek zo….


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief