Kans op zwangerschap

  • #1

    Afgelopen maandag heb ik met een jongen geslapen. Allebei waren we vrij dronken en ik wilde geen seks, maar op een gegeven moment merkte ik dat hij nogal wat probeerde. Toen ik voelde dat hij in mij zat heb ik mezelf meteen weggeduwd, aangezien ik als de dood voor zwangerschap ben. Hij is niet klaar gekomen. Ik ben aan de pil, maar zag de volgende dag dat ik die vergeten was de avond van tevoren. S ochtends heb ik er toen meteen twee genomen. Ik zat aan het eind van de eerste week van mijn pil,maar heb de stopweek daarvoor iets moeten verlengen omdat ik in het buitenland zat en mijn pil op is. Ik ga uiteraard een zwangerschapstest doen, maar kan iemand mij ajb vertellen of ik me terecht zorgen maak? Maak mezelf namelijk erg gek

    Reageer
    #2

    Je maakt je waarschijnlijk zorgen om niks. De pil is nog betrouwbaar en het geslachtsgemeenschap heeft niet lang geduurd..

    Reageer
    #3

    Hier ben ik het niet helemaal mee eens @ Maze...

    De stopweek heeft langer geduurd dan 7 dagen. Die dagen die ze langer heeft geduurd gelden als vergeten pillen.  Pillen vergeten in de eerste week is altijd een risisco. Twee pillen tegelijk nemen heeft verder geen zin.

    Dus ja, als er sperma in je vagina terecht gekomen zou zijn is er een kans op zwangerschap. Helaas voelt niet iedere jongen/man of er al een voortijdige zaadlozing is zonder orgasme. Zeker als er alcohol in het spel is.

    Reageer
    #4

    Hi Tandor,

    Bedankt voor je reactie. 16 dagen na de 'gemeenschap' heb ik een zwangerschapstest gedaan die een negatief resultaat gaf. Dit was een test die je 4 dagen voor de dag dat je ongesteld zou moeten worden uit kan voeren. Dit was precies het geval. Ik ben in mijn stopweek ook ongesteld geworden. Zou je voor de zekerheid nog een test doen? Ik lees namelijk vaak dat het toch minder betrouwbaar is als je vroeg test.

    Verder vroeg ik mij uit belangstelling af, komt het vaak voor dat een vrouw toch gewoon ongesteld wordt in de stopweek indien zij zwanger is? Of is dat sporadisch?  Aangezien de pil de menstruatie  op gang zet.

    Reageer
    #5

    Een bloeding tijdens de stopweek met een zwangerschap, komt wel eens voor. Maar dat zou je idd sporadisch kunnen noemen. Ik ga er dus vanuit dat je niet zwanger bent. Je zou na de stopweek nog eens een test kunnen doen voor alle zekerheid.

    Reageer
Reageer op: Kans op zwangerschap


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief