Help! Plotseling veel bulten vagina

Online ZorgZus
  • #1

    Vier dagen geleden begon het met pijn bij het plassen, ik dacht dat het blaasontsteking was en ben met een kuur begonnen. De pijn bij het plassen werd echter erger, en als ik naar de wc ga verga ik van de pijn. Omdat de pijn ondragelijk was heb ik gister met een spiegeltje gekeken en zag ik erg geirriteerde huid en twee bultjes. Omdat ik dacht dat het misschien van het schuren van mijn onderbroek was, heb ik Bethadine gehaald en dat erop gesmeerd. Nu werd ik in de nacht wakker met pijn en aandrang om te plassen, en zag tot mijn grote schrik dat de bultjes zich heel snel vermenigvuldigd hebben!! Binnen een halve nacht. Ook is mijn vagina nu erg opgezwollen (zie foto). Verdere klachten die ik heb/gehad deze drie dagen zijn koorts en nu nog steeds een stekende hoofdpijn. Ik dacht dat het aan de antibiotica kon liggen, maar misschien zijn het symptomen voor wat anders?

    Momenteel ben ik in het noorden van Cambodja aan het backpacken en is medische hulp schaars aanwezig, als het heel ernstig is zal ik de trein naar Bangkok moeten pakken. Nu ben ik erg in de stress en bang. Graag jullie antwoord!

    Reageer
    #2

    Oeps, ik bedoel Bepanthen ipv Betadine.

    Reageer
    #3

    Heb je recent onveilige seks gehad?

    Reageer
    #4

    Ja (en daar ben ik natuurlijk niet trots op) dat is voorgekomen. En nu kan ik me wel voor de kop slaan.

    Reageer
    #5

    Dan zou het een herpes infectie kunnen zijn. Als dat zo is, is er weinig aan te doen. Er zullen de komende dagen waarschijnkijk nog wat blaasjes onstaan met een prikkend en brandend gevoel. De blaasjes zullen stuk gaan en er zullen zweertjes ontstaan. Na enkele weken zullen dan zlle symptomen jn de regel ook weer verdwijnen. Dat geldt helaas niet voor het virus zelf.
    Als er geen vochtblaasjes ontstaan, kan het een andere infectie zijn. Maar dat zou dan onderzocht moeten worden.
    Als er blaasjes zijn, wees dan wel voorzichtig. Het vocht uit de blaasjes is zeer besmettelijk.
    Tegen de pijn en het brandend gevoel zou je zinkzalf/sudocreme kunnen gebruiken.
    Ik zou je sowieso aanraden om een soa test te laten doen.

    Reageer
Reageer op: Help! Plotseling veel bulten vagina


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief