slijmdraden

Online ZorgZus
  • #1

    Ik ben op 29/9/2014 gestopt met de pil op aanraden van de gynaecoloog ( omdat hij wou uitsluiten of de pil iets te maken had met branderigheid die ik al een jaar en een half heb)
    Mijn maandstonden kwamen een maand na het stoppen van de pil.
    Maar nu pas, 7 maand na het stoppen, merk ik dat mijn borsten heel pijnlijk zijn. En een tweede probleem is dat ik de week na mijn maandstonden gedurende 8 dagen doorschijnend slijm heb. Precies slijmdraden. Dat komt er in grote hoeveelheden uit als ik ga plassen...ook als ik niet ga plassen, maar als ik ga plassen dan zie ik het dat het wel veel is. De gynaecoloog zegt dat dit normaal is, maar ik wou toch hier eens raad vragen. Ik heb dit voordien nooit gehad want ik nam de pil al van mijn 16. Nu ben ik 38.
    Nu merk ik dat het niet alleen de week na mijn regels is, maar gewoon elke dag. Ik schaam me wel, want vaak moet ik dan van ondergoed wisselen.
    En sinds ik branderigheid heb ruikt mijn vagina ook heel anders. Er zijn geen schimmels meer aanwezig en er is gynaecologisch niets aan de hand volgens testen.

    Voor de rest merk ik wel dat door te stoppen met de pil ik niet meer zo veel last heb van PMS en van pijnlijke benen. Dat is dus positief. Maar ik zou graag raad willen over dat slijm en de geur van mijn vagina. De geur van die slijmen is neutraal. T is gewoon de vagina die anders ruikt sinds ik onverklaarbare brand heb. Ik schaam mij echt wel, maar wil het vooral opgelost zien. Help.
    Alvast bedankt.

    Reageer
Reageer op: slijmdraden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief