Problemen met piemel

Online ZorgZus
  • #1

    Ik ben theo en ik ben 16 jaar. Ik kan als mijn piemel in slappe toestand is mijn voorhuid prima volledig naar achter en naar voor trekken. Maar als mijn piemel stijf is krijg ik mijn vooruit met heel veel moeite en beetje pijn naar achter. Als hij stijf is krijg ik mijn voorhuid ook niet meer terug naar voor. Als ik mijn voorhuid eenmaal naar achter heb in stijve toestand, neemt de erectie vrijwel direct wel af. Daarnaast plakt mijn voorhuid aardig vast aan mijn eikel. Het lukt dat wel om het naar achter te schuiven maar toch. Mijn eikel ziet er dan ook meestal uitgedroogd uit. Iemand advies?

    Reageer
    #2

    Het lijkt erop, dat je een vernauwing van je voorhuid hebt.
    Ik denk dat je het beste naar je huisarts kunt gaan. Die kan dan even kijken of het daadwerkelijk een vernauwing is. Als het zo is, is het een lichte vorm. Dat kan waarschijnlijk worden verholpen door een speciale zalf te gebruiken die de huisarts kan voorschrijven.

    Reageer
Reageer op: Problemen met piemel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief