Vaginale Infectie?

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Mijn vriendin gebruikt de laatste tijd weer de pil. Maar als ik seks met haar heb krijgt zij een branderig gevoel in haar vagina. Dat word nog erger als ik in haar klaar kom. Volgens mij is dit een candida infectie. Er zijn wat middeltjes hiertegen te koop in de drogisten. Het heet Canesten Gyno. Iemand hier ervaring mee? Ik wil graag weten hoe het werkt en zijzelf ook. Kan iemand me a.u.b helpen. We zijn al naar de dokter geweest maar de zalfjes werkten niet zo goed. Mijn vriendin had: witte afscheiding, branderig gevoel. Als ik haar penetreerde deed het heel veel pijn. De ene keer niet de andere keer wel. Soms als het wel lukte en ik in haar klaar kwam kreeg ze weer een branderig gevoel.

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Hier een bijsluiter met duidelijke uitleg:
    http://www.consumed.nl/bijsluiters/3268/Canesten_Gyno

    Reageer
    #3

    Als je vriendin de vaginale zetpillen gaat gebruiken, smeer jij dan ook je penis in met de zalf. Anders blijven jullie elkaar besmetten.

    Reageer
Reageer op: Vaginale Infectie?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief