te veel huid rondom clitoris

Online ZorgZus
  • #1

    De titel zegt het al een beetje, ik zit namelijk met het probleem dat ik erg veel huid om mijn clitoris heb. Waar de meeste vrouwen (naar mijn idee dan) een spleetje van voren hebben, hangt er bij mij veel huid tussen. Het ziet er niet mooi uit. Ook kan ik maar erg moeilijk opgewonden raken omdat mijn clitoris ver verstopt zit. Als ik dan opgewonden ben is de huid rood en gezwollen, ik schaam mij daar heel erg voor. Ik kan hierdoor niet optimaal genieten van seks. I

    Nu heb ik een aantal vragen, zijn er meer vrouwen die hier last van hebben? Of die in ieder geval ook veel huid rondom de clitoris hebben?
    En ik heb vaag gelezen over 'clitoral hood vermindering', een ingreep waarbij ze wat huid rondom de clitoris verwijderen. Is iemand hier bekend mee of heeft iemand hier meer informatie over?

    Alvast bedankt voor jullie reacties!

    Reageer
    #2

    Het probleem dat je beschrijft komt inderdaad wel vaker voor. Als het een belemmering vormt, dus je seksleven negatief beïnvloed, kun je een correctie overwegen. Ik zou je adviseren om via de huisarts een verwijzing te vragen.

    Reageer
    #3

    mijn vrouw heeft dat ook maar een goede partner weet hoe hij daar mee om moet gaan

    Reageer
    #4

    Zou dat vergoed worden?

    Reageer
    #5

    @Maries

    Dat is een vraag voor je zorgverzekering en je arts.
    Over het algemeen worden cosmetische/ niet medisch noodzakelijke operatie's niet vergoed.

    Reageer
Reageer op: te veel huid rondom clitoris


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief