rode bult in vagina

Online ZorgZus
  • #1

    Ik ben 14 jaar en heb onlangs wat dingen gedaan met mij vriendje om precies te zijn heeft hij me gevingerd en gebeft ik weet niet of het ermee te maken heeft maar ik kreeg wat jeuk rond mijn vagina later dacht ik laat ik eens gaan kijken en wat bleek er zat eer bult van ongeveer 1 cm aan het begin van mij vaagina dit jeukt dus .. Weet iemand wat het is ? Ik ben ontzattend bang ..

    Reageer
    #2

    Dat is moeilijk te zeggen zo. Ik denk dat het goed is om even bij je huisarts langs te gaan.

    Reageer
    #3

    Ik ben pas 14 en durf het mijn moeder ook niet te vertellen dus naar mijn huisarts gaan is al helemaal een grote opgave ... Misschien andere tips ?

    Reageer
    #4

    Helaas kan ik geen andere tips geven.
    Stel dat het een SOA zou zijn, dan is het toch juist belangrijk om naar de dokter te gaan. Het kan natuurlijk ook gewoon een blaartje zijn dat door het vingeren is ontstaan. Misschien iets te veel wrijving.
    Maar dat is nou juist het punt. Dat is dus niet met zekerheid te zeggen.
    Dus toch maar even naar de huisarts.

    Reageer
    #5

    De kans op een SOA lijkt mij zeer klein , mijn vagina is niet in contact geweest met vocht uit zijn penis en we hebben allebei nog nooit geslachts gemeenschap gehad. Het zou heel goed kunnen dat het een blaartje is want het was de eerste keer en het ging vrij 'snel' om het zomaar te zeggen. Is die kans groot ? Dat het een blaartje is

    Reageer
    #6

    Een SOA loop je niet alleen op door in contact te komen met vocht uit de penis. Contact met de penis zelf is soms al genoeg. Ook beffen kan SOA´s opleveren.

    Het zou een blaartje kunnen zijn, maar dat is natuurlijk moeilijk te zeggen. Het kan ook een schimmelinfectie zijn. Er zijn meerdere mogelijkheden. Daarom ook het advies bij de huisarts langs te gaan.

    Reageer
    #7

    Ik denk dat ik het nog even aankijk anders ga ik naar de dokte zonder het mijn moeder te vertellen aangezien mijn dokter natuurlijk zweigplicht heeft. Ik kan me alleen niet voorstellen dat ik een SOA heb opgelopen. Bedankt voor de tips !

    Reageer
Reageer op: rode bult in vagina


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief