Onzeker over grote clitoris

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,
    het onderwerp zegt het al een beetje, ik ben namelijk onzeker over mijn clitoris en dan bedoel ik eigenlijk de huid er overheen/omheen. Dus de clitorishoed. Ik vindt hem te lang en te groot. Ik kan heel moeilijk opgewonden raken omdat mijn clit te goed verstopt zit onder huid maar als ik opgewonden ben is mijn clitoris(hoed) juist enorm, waar ik mij erg voor schaam. Is er zoiets als een clitorishoed correctie, en zo ja wordt dat verzekerd? En ben ik de enige die dit heeft, want zo voelt het, of zijn er vrouwen die ook veel huid over de clitoris hebben? Ik voel mij namelijk erg eenzaam met mijn probleem omdat het lijkt dat geen een vrouw hier last van heeft, na op internet gezocht te hebben..
    Bedankt voor het lezen!

    Reageer
    #2

    Luna,
    Ik ben ervan overtuigd dat je niet de enige bent met dit probleem. De eerste stap die je zult moeten zetten is de stap naar de huisarts. Hij kan je verwijzen naar de chirurg. Vergoeding door de ziektekostenverzekeraar zal niet aan de orde zijn. Het betreft een cosmetische ingreep.

    Reageer
    #3

    Dag Luna,
    Wat ook een oplossing kan zijn is een vertikale piercing, daar waar de hood aan de clitoris vastzit m.a.w. zo hoog mogelijk.
    Door het bolletje (dat aan het staafje zit) tussen de hood en de klitoris te plaatsen, stimuleer je zodoende je clitoris.
    Ga voor het plaatsen wel naar een goede piercer en vraag hem eerst of hij voldoende ervaring heeft met "hood-piercings".
    Vraag hem ook of hij EMLA crème heeft (verdoving)
    En ja, je bent niet de enige met veel voorhuid.
    Dat je huid (en clitoris) zwellen bij opwinding is ook heel normaal en ik weet zeker dat mannen dat nou juist heel leuk/geil vinden.
    Groetjes, Gus

    Reageer
Reageer op: Onzeker over grote clitoris


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief