Stinkende afscheiding/vagina

Online ZorgZus
  • #1

    Ik ben een meisje van 15. Ik heb al een tijdje last van een erge geur bij mijn vagina. Het ruikt er vies naar een soort shoarma. Ook heb ik erg veel afscheiding. Ik was mijn vagina niet met zeep, draag geen sentetisch ondergoed. Ook heb ik erg jeuk maar misschien komt dat door het scheren. Ik weet echt niet wat ik moet doen en ik wil niet naar de huisarts.

    Reageer
    #2

    Dat kunnen twee dingen zijn:
    -Schimmelinfectie of candida (dat geeft jeuk en soms wat sterke reuk en meer afscheiding), daarvoor kan je naar een drogist; daar kan je een anti-schimmel kopen (Canesten)(staat bij de geneesmiddelen, kan je zelf pakken).
    -Bacteriele vaginose, dat geeft ook een vieze geur. Daarvoor vrees ik dat je toch echt naar de huisarts moet, die kan je antibiotica geven.

    Beiden zijn geen SOA. Ze gaan ook wel vanzelf over, bijvoorbeeld nadat je ongesteld bent geworden, dan 'reset' de vaginale huishouding zich weer. Maar als het niet overgaat, toch maar in actie komen!

    Reageer
    #3

    Tampon in yoghurt dopen en vaginaal inbrengen.

    Reageer
Reageer op: Stinkende afscheiding/vagina


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief