Jeuk aan en opgezette schaamlippen door glijmiddel

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi allemaal,

    Sinds ik vorige week sex heb gehad met mijn vriendin met glijmiddel heeft zij last van jeuk aan haar vagina. Ook heeft ze sinds vandaag opgezette schaamlippen. Het glijmiddel was reeds 7 jaar over datum, maar hier hebben we nooit eerder last van gehad. Wat zou dit kunnen zijn en hoe kunnen we hier vanaf komen?

    Reageer
    #2

    Ik vermoed dat ze een schimmelinfectie heeft opgelopen, candida (=geen SOA). Vraag aan de huisarts om gyno daktarin, dan is ze zo weer van die jeuk af. Wat ze nu kan doen om de jeuk te stillen is een tampon in gewone witte yoghurt dopen en die vaginaal inbrengen. De koude yoghurt verkoelt de vagina en stilt de jeuk. Ook zorgt de yoghurt er voor dat de zuurtegraad in de vagina weer wat in balans komt. Ik denk dat die door het gebruik van glijmiddel verstoord is. Het is even geklieder met yoghurt, maar het helpt wel.

    Groetjes

    Reageer
    #3

    Smeer een beetje Sudocrem op de schaamlippen en er tussen. Niet IN de vagina. Inderdaad, yoghurt verkoelt.

    Succes

    Reageer
Reageer op: Jeuk aan en opgezette schaamlippen door glijmiddel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief