Ongewone vaginale bloedingen

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,
    Ik ben een vrouw van 32 jaar (bijna 33)en mijn man en ik zijn al bijna een jaar bezig om zwanger te worden. Maar nu maak ik me ernstig zorgen... Vier weken geleden kreeg ik opeens last van licht bloedverlies, terwijl ik nog niet ongesteld moest worden (ik zat anderhalve week voor mijn menstruatie). Dit hield aan tot aan mijn menstruatie. Na mijn menstruatie was het bloedverlies even weg, totdat het 3 dagen na mijn laatste menstruatiedag weer begon. Ik moest op die avond ontlasting maken en daarmee kwam weer bloedverlies mee, maar dit is vaginaal. Het is licht bloedverlies, met lichtrose tot lichtbruin en heel soms helderrood bloed, waarbij er weinig bloed in mijn broekje zit (ik kan op één dag met twee inlegkruisjes redden) en bij het afvegen bij toiletbezoek zit er klein beetje bloed op wc-papiertje. Afgelopen maandag is het bloeden gestopt.

    Omdat ik me toch zorgen maakte over het ongewone bloedverlies, ben ik afgelopen disndag naar de huisarts geweest. Zij heeft een inwendig onderzoek gedaan en een uitstrijkje gemaakt. De baarmoedermond zag er rustig uit zei ze, maar bij aanraking begon het we weer te bloeden. Ook is het afgelopen weekend één keer beginnen te bloeden na het vrijen. Over 2 en halve week moet ik terug komen bij de huisarts voor de uitslag van het uitstrijkje. Ik ben heel erg bang dat ik dan te horen krijg dat ik baarmoederhalskanker heb of zoiets. Omdat dat bloeden niet stopt en steeds weer terug komt. Dat zou nu zoooo niet uitkomen omdat we zwanger willen worden...!

    Ook heb ik sinds afgelopen weekend een licht zeurend iets pijnlijk gevoel in mijn bekken (alleen rechterkant), weet niet of dit er iets mee te maken kan hebben.

    Heeft iemand dit ook of gehad?

    Reageer
Reageer op: Ongewone vaginale bloedingen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief