onderhuidse bulten tussen schaamlippen

Online ZorgZus
  • #1

    hallo,

    ik heb onderhuidse bulten tussen me grote en kleine schaamlippen zitten.
    het begon links, de huid was er wat rood, en geiriteerd en ik voelde duidelijk een verdikking. het ene moment was die verdikking/ onderhuidse bult groter dan de andere keer, inmiddels heb ik het rechts ook.

    een warm bad lijkt de bult te doen slinken, maar ze komen altijd weer terug.
    ben naar 2 artsen geweest maar werd beide keren weggestuurt, de 1 wist niet wat het was, en de ander zag niks vreemd. (op dat moment was de bult niet zo dik). ik loop hier nu al heel lang mee en kan inmiddels niet meer vrijen met me vriend, doe het nog wel maar het doet ontzettend pijn, en doe het niet meer voor me lol zeg maar.

    ik weet niet wat ik eraan moet doen, me arts nam me niet serieus, ik vind zo vreemd om dat weer me broek uit te trekken , zodat ze weer kan zeggen er niks te zien is. als er niks te zien is waarom heb ik er dan zo een last van? en waarom onderzoekt de arts verders niks?

    de bulten voelen vreemd aan, als ze op zijn ergst zijn loopt die tussen de schaamlippen van boven helemaal naar beneden en het lijkt uit meerdere knobbeltjes te bestaan.

    ik hoop iemand me kan helpen hier, ik loop er nu al bijna 2 jaar mee, en het wordt steeds erger.

    Reageer
Reageer op: onderhuidse bulten tussen schaamlippen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief