Pijn tijdens het vrijen

Online ZorgZus
  • #1

    Sinds een aantal weken heb ik weer pijn bij het vrijen. Een aantal jaren geleden ben ik met de zelfde klachten bij de huisarts en de gynaecoloog geweest. Er is een kijkoperatie gedaan waar niets uit kwam daarna is mijn blindedarm verwijdered en waren de klachten weg. Maar nu sinds een week of 5 heb ik weer pijn tijdens het vrijen vooral als ik boven op zit krijg ik erge steken aan de rechterkant ook als mijn man bovenop gaat doet het pijn maar is het niet zo erg. Als mijn man met zijn vingers naar binnen gaat voel ik de pijn ook.
    Komt iemand dit bekend voor ik heb eigenlijk niet zo'n zin om weer door de medische molen te gaan en zeker niet in een operatie ivm verklevingen die ik al heb.

    Reageer
    #2

    Ik heb maar weer een afspraak bij de huisarts gemaakt aangezien er hier ook niemand mij kan helpen

    Reageer
    #3

    Ik heb precies hetzelfde.
    Ik heb het sinds gisteren. Ik zat bovenop en het deed ontzettend veel pijn rechts onderin. Maar Alleen als hij in me zat. Als hij boven op zit moet ik ook echt mijn been niet optrekken, want dan voel ik diezelfde pijn. Ik ben nu een beetje aan het surfen op internet, maar kan er niet veel over vinden. Ik hoop hier ook een antwoord op te krijgen.

    Reageer
    #4
    Reageer
Reageer op: Pijn tijdens het vrijen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief