pijn aan de linkerkant van vagina

Online ZorgZus
  • #1

    ik heb al 3 maanden hevige pijn aan de linkerkant van mijn vagina.

    Ik loop al bij de gynicaloog vanwege cystes aan mijn eierstok. de gynacaloog vertelde mij dat de cyste bijna was verdwenen omdat deze kleiner was geworden.

    Nu heb ik al sinds 3 maanden hevige pijn aan de linkerkant van mijn vagina en het straalt verder uit naar mijn been. Ik moet nu wachten en kan pas over 2 maanden terecht bij de gynacoloog. Ik ben al bij mijn huisarts geweest maar deze vertelde mij doodleuk dat ik bij mijn gynacoloog moest wezen.

    Ik kan geen info vinden op het internet, Ik ben zelf nog maagd en verder nergens last van zoals afschijding etc.

    is iemand er hier bekend mee met deze klacht of enige iedee wat het kan zijn?

    Reageer
    #2

    Pijn aan de vagina die uitstraalt naar het been kan passen bij endometriose. Cysten in de eierstokken is een vorm van endometriose. Deze klachten zouden dus binnen het beeld van ovariumcysten kunnen vallen. Vak zijn de klachten dan in de week voor de menstruatie het hevigst. Is dat bij jou misschien het geval?

    Reageer
    #3

    heb ook last aan de linkerkant van mijn vagina die uitstraalt naar been.ben menstruatie is niet hevig en ben naar dokter geweest maar zij weet niet wat het is.ik werk nog met dat pijn wil mijn werk niet verliezen kan iemand mij helpen

    Reageer
Reageer op: pijn aan de linkerkant van vagina


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief