Bleken tong

  • #1

    ik zit al een paar dagen ergens mee in m'n maag het is m'n tong. Ik heb het gevoel dat mijn tong niet zo is als die van andere. Ik poets hem twee keer per dag met de tandenborstel en tongschraper. Maar toch kleur hij niet mooi roze. Er zit geen dikke witte laag op maar hij is wel bleek voor mijn gevoel. Ik ben de laatste week wel erg verkouden /  ziek geweest. En volg momenteel een eiwitdieet, geen idee of dit er iets mee te maken heeft. Ik heb waarop Google gezocht. Een candida tong lijkt meer op witte dikke aanslag of witte bultjes. Dit heb ik beide niet. Wat zou het wel kunnen zijn ?

    Reageer
    #2

    Begin maar eens wat andere dingen te eten en je tong niet twee keer per dag te poetsen met een tandenborstel. Geen wonder dat je tong er anders uitziet.

    Reageer
    #3

    Volg het dieet omdat ik graag wil afvallen. Hoor je de tong niet elke dag mee te poetsen wanneer je je tanden aan het poetsen bent ? Ik hoef me verder geen zorgen te maken over een eventuele schimmel in mijn mond ?

    Reageer
    #4

    Nee hoor. Jouw klachten komen door het poetsen.. en natuurlijk door je dieet.

    Reageer
    #5

    hoe je reinig je je tong dan?

    Reageer
    #6

    1 x per dag met een schraper

    Reageer
Reageer op: Bleken tong


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief