Zeurende stekende pijn kuit

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik ben zelf geneeskunde student maar kom er niet uit wat ik mankeer. Ik voetbal sinds september weer en ik heb sinds december een soort stekende zeurende pijn in mijn linkerkuit, wat soms naar binnen lijkt te trekken aan de mediale kant naar mijn scheenbeen.

    De ene keer is het erger dan de andere keer. Als ik ga voetballen doet het echt heel zeer, echter heb ik de pijn ook soms in rust of tijdens wandelen.

    Ik heb geen rood been, geen oedeem of andere gekkigheid. Ik kan opzich wel lopen en zelfs sporten, maar het doet wel zeer continue.

    Ik lig nu op de bank en ik voel gewoon de steekjes.

    Heeft iemand een idee wat ik kan mankeren? Uiteraard ga ik wel naar de dokter maar ben benieuwd waar op dit kan wijzen.

    Gr Den

    Reageer
    #2

    kijk eens even bij [url=http://www.shinsplint.nl/html/med_tib_stress.html]shin splints[/url].

    Reageer
    #3

    T zit me toch niet lekker. Ik heb al meerdere keren gedroomd dat ik dan een sarcoom in mn been heb. Normaal zou ik rationeel kunnen denken maar dromen zouden toch geen voorteken zijn? Dat is absurd. Ben trouwens een man van 27

    Reageer
    #4

    Dromen zijn bedrog.......

    Nee. Even serieus. Shin Splints voldoen aan de klachten en zijn gezien het sporten toch wel voor de hand liggend.

    Reageer
    #5

    Ja maar het is ook niet dat ik hard op top niveau train ofzo haha. Het is gewoon een beetje diffuus aanwezig. Nu in bed bijvoorbeeld voel ik t wel af en toe zeuren maar niet echt pijn. Met lopen zeurt het dus wel en steekt t een beetje. Bij voetbaltraining en dus met scheenbeschermers om is altijd het intentst qua pijn, maar niet dat ik moet stoppen

    Reageer
    #6

    Je zou er toch wat aan moeten laten doen. De klachten zullen uiteindelijk alleen maar toenemen.

    Reageer
    #7

    Inmiddels is de zeurende pijn er nog steeds. Gisteravond is het ook spontaan in mn hamstring van hetzelfde been geschoten. Zelfde soort zeurende pijn. Heb het nu dus op 2 plaatsen. Heb niks intensiefs gedaan behalve veel gestaan gisteren.

    Reageer
    #8

    Het wordt dus tijd voor de masseur of de fysio

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik was vandaag bij de HA. Hij vond het geen shin splints. Daar was de lokalisatie anders voor. Ik heb ook een bloeddruk van 123/96. Hij wil een echo laten doen en heeft lipidenprofiel/bse/glucose/schildklier aangevraagd met microalbuminurie analyse. Wist ik veel dat mn kuit dit allemaal te weeg bracht. Mogelijk heb ik een nierprobleen en hij denkt mogelijk aan een trombose been ondanks het been niet rood, glanzend of dik is.

    Reageer
    #10

    Als het een diep Veneuze Trombose is, hoeft je been niet te verkleuren.
    Dan ben toch eens benieuwd...

    Reageer
    #11

    Bloed was perfect. Ik ben 2 kg afgevallen door fanatiek sporten en goed eten. Mijn been is nig steeds zeurend maAr kan wel gewoon 30 min rennen en alle andere onderdelen in de sportschool. Het doet ook niet echt zeer ofzo, het is meer dat ik een soort mild zeurend pulsgevoel voel.

    Reageer
Reageer op: Zeurende stekende pijn kuit


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief