knak in lies

  • #1

    Ik had al een tijdje last van me lies, zonder intespannen.Als ik gewoon ergens naartoe liep ging het soms heel erg branden en kon ik niet meer verder lopen.Dus een keer ging ik op school voetballen, een beetje schieten en opeens hoor ik een knak in me lies en begon het te branden , ook erg pijnlijk, ik werd er zelfs misselijk van.Ik nam een tijde rust, ook niet gevoetbald.Toen wou ik weer beginnen,Het ging een tijdje goed maar opeens kreeg ik het weer die knak in me lies (dit is wel 3x gebeurd).Maar ik heb nu al een jaar rust en voel het nog steeds.Weet misschien iemand wat dit is?

    Reageer
    #2

    Ik weet niet wat het is, maar heb het ook gehad. In beide liezen 1 keer. Ik kon maanden niet voetballen en dagen niet goed slapen van de pijn. Ben er destijds nooit mee naar de dokter geweest, en heb er nu ook nooit meer last van gehad. Inmiddels is het al een jaar of 7 geleden. Toch zou ik graag willen weten wat het geweest kan zijn.

    Reageer
    #3

    Het kan een verrekking van of een scheurtje in een spier zijn geweest.

    Reageer
    #4

    DAt ook precies bij mij, ik wou een crosspass geven naar de andere kant,nadat ik de bal had geraakt, hoorde ik gelijk een knak/tik achtig geluid.Toen kon ik niet meer verder,daarna was ik aan het herstellen bij de fysio de fysio zei dat mijn aanhechting was beschadigd, eindelijk mocht ik weer het veld op naa een anderhalf maand.Toen ging het goed, beetje aan het einde vn de voetbaltraining hoorde ik weer een knak/tik .Ik dacht:neeeee niet weer ! terwijl ik nog stages heb bij BVO's clubs.Kan iemand mij helpen?ik lig er al bijna 3 maanden uit door deze rot blessure.ik wil snel weer voetballen.

    Reageer
    #5

    Dus waarschijnlijk toch weer de aanhechting. Terug naar de fysio dan maar weer.

    Reageer
    #6

    Ik heb het op dit moment ook ik heb het gekregen nadat ik een grondoefening deed bij judo ik voelde een knak en kon alleen maar op me rug liggen anders deed het heel veel pijn toen ik uiteindelijk in de lucht werd geholpen kon ik niet stil staan of zitten ik moest blijven lopen anders was de pijn te erg dit is al een paar weken geleden en heb er nu alleen nog last van als ik veel of ver moet lopen en hij knakt als ik mijn been op til en naar beneden doe de huisarts zei dat het een scheur in de lies is dus ben ik beniewd of jij dit ook heb omdat het vooral bij judo en voetbal voorkomt omdat je daar vaan "rare" bewegingen maakt volgens de huisarts het was niet nodig om een foto te maken omdat het alleen met rust te behandelen is en dit kan heel erg lang duren.

    Reageer
    #7

    Bij mij schoot het in m.n lies en had daar ook lang last van pijn bij lopen dokter zei dat ik rust moest houden naar 2 maanden nog steeds pijn naar fysio gegaan.. hielp ook niks na 3 maanden pijn sprong iemand voor de lol op m.n rug en toen brak ik m.n heup.

    Dus ik zou zowiezo aandringen op een foto.. mocht er wel iets mis zijn dan is het straks misschien te laat!

     

    Reageer
    #8

    Ik heb bij een bepaalde oefening een knak in mijn been hij gaat ook niet weg als ik de oefening vaker doe,   heb het niet bij andere bewegingen met dat been verder, is er iets om  het te verhelpen?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    @S

    Ik zou eerst naar een fysiotherapeut gaan om naar de oorzaak te laten kijken.
    Als je die weet,kun je kijken wat er aan gedaan kan worden

    Reageer
    #10

    Dankje

    Reageer
Reageer op: knak in lies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief