herpes genitale 1ste uitbraak

  • #1

    Hallo. Sinds dit weekend heb ik te houden gekregen dat ik waarschijnlijk herpes geniale heb. Mijn partner heeft wel vaker een koortslip gehad. En op deze manier is het bij mij beneden uitgebroken. De uitbraak is de eerste keer. Maar wat doet dit pijn zeg!!! Plassen is en hel. Al die open wondjes is geen doen. Ik kan niet normaal ziten. Loop als een waggelende eend met benen uit elkaar. Geen ondergoed aan ivm iedere aanraking pijnlijk of het gaat vast zitten. Dus draag nu losse joggingbroek. En heb me moeten ziek melden. Gister voor 3de kreeg naar huisarts in 4 dagen tijd. 1ste dag ivm schraalheid en klein wondje. Ze heeft kweek afgenomen en vrijdag hoor ik de uitslag. Maar ik ga uit dat het herpes is aangezien huisartsenpost het zei en eigen huisarts ook.... ik vind het nu vooral zo erg dat ik niks kan...niet werken. ...niet lekker wandelen met mn kinderen... niet gewoon zitten...niet gewoon plassen. Gewoon drama! Ik hoop dat deze eerste uitbraak snel herstelt en ik weer mn ding kan doen.

    Reageer
    #2

    Je zou zinkzalf kunnen gebruiken, dat veracht de pijn. Daarnaast kun je aan de huisarts lidocaine zalf vragen. Dat is een licht verdovende zalf die je dan voor het plassen even kunt aanbrengen zodat het minder pijn doet.

    Reageer
    #3

    Bedankt. Beide dingen heb ik al

    Reageer
Reageer op: herpes genitale 1ste uitbraak


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief