mijn man wil geen sex.

Online ZorgZus
  • #1

    Ik ben 26 jaar en mijn man is 24 jaar. Mijn man heeft (bijna) nooit zin in sex. (En áls we t doen zijn we in 10 minuten klaar!) We zijn nu bijna 3 jaar samen waarvan een dik jaar getrouwd. We hebben tot ons huwelijk geen sex gehad omdat hij wilde wachten tot het huwelijk. In de eerste maand van het trouwen deden we het 1 a 2 keer per week maar daarna is t algauw 'verwaterd' naar 1 keer in de 2 a 3 weken.

    Ik kan doen wat ik wil, naakt naast hem liggen, een spannend lingerie setje aandoen, n erotische massage, romantisch kaarsjes aan enz enz, maar niets helpt! Hij krijgt wel vaak een stijve maar hij doet er niets mee. Hij zegt dan: ik hoef toch niet elke keer als ik n stijve heb sex met je te hebben. (Huh? Elke keer? Eens in de 2 a 3 weken noem ik niet elke keer.. en nu is het al 3,5 maand geleden dat we sex hebben gehad..)

    Ik masturbeer me zelf soms en hij vind dat niet leuk dat ik dat doe zonder hem erbij te betrekken. Maar geloof me... ik heb dat al zo vaak geprobeerd!

    de enige keer dat hij zin in sex heeft is als ik ongesteld ben.. en dan wil hij alsnog niet.. (sta ik zelf ook niet helemaal voor open...) ik zei al tegen hem: heb je dan wel zin omdat je dan toch weet dat we t niet gaan doen? Dat was niet zo volgens hem maar zo voelt t wel.

    Ik word hier heel gefrustreerd van! Ik heb wel gewoon zin in sex. Ik merk dat ik korter reageer op hem enzo. Natuurlijk vind ik dit niet leuk maar ik kan er niks aan doen. Hij schuift t altijd maar af dat t mijn probleem is dat ik vaker zin in sex heb. Is dat zo? Is er iets wat hij kan doen om meer zin te krijgen?

    Reageer
    #2

    Ik zou beginnen met praten. Vertel hem heel duidelijk wat je dwarszit. Vraag hem ook of hem iets dwarszit

    Reageer
    #3

    het is toch wel heel oneerlijk verdeelt in de wereld. de 1 heeft geen zin in sex terwijl de ander alleen maar sexuele verlangens heeft en daar erg onder lijd.
    ik ben bv een man die alleen maar sex wilt en erover denkt mezelf maar te laten castreren ..want al mijn relaties zijn daarop stuk gelopen,ik kan behoorlijk agressief worden als ik geen sex heb gehad.. en nu loopt jou relatie stuk op een man die geen of zeer weinig behoefte in sex heeft.. god bestaat niet!

    Reageer
    #4

    Wat vervelend om te horen. Als ik een antwoord voor je wist had ik je die gegeven. Ik heb zelf al dik 3 jaar geen enkele vorm van sex gehad met mijn partner. Ik heb hierover proberen te praten en hij geeft toe mij niet seksuel aantrekkelijk meer te vinden. Dit terwijl ik wel aandacht krijg van andere mannen. We hebben samen 2 kinderen. En hij vind het goed zo. Maar ik twijfel of ik de rest van mijn leven zo door wil gaan. Ik ben nu 30 jaar. En heb wel behoefte aan passie. Hij staat niet open voor relatietherapie. En zegt dat als het perse moet, hij het wel weer een x wil doen...Maar op die manier is er voor mij natuurlijk niks meer aan. Niet echt hulp voor jou dus... als jij het antwoord gevonden hebt, vertel het me. Ik ben bang dat ik vreemd ga. De verleiding niet meer aankan...

    Reageer
    #5

    Omgekeerde wereld lijkt het.. Ik snap jullie frustratie, maar niet wat jullie kerels bezield.

    Aan de dude die voor mij reageerde, boos worden omdat je niet van bil bent geweest, is ook een beetje vreemd.. help je zelf dan even door er een slinger aan de geven.

    Terug naar de dame(s) hebben jullie mannen drukke stressvolle beroepen?
    Zo niet, bekijk z'n browser geschiedenis eens, (al dan niet om 'm ergens op te betrappen, maar misschien worstelt hij ook met het probleem en heeft ie er ook op gezocht, of je vind erin terug wat hem wel interesseert op seksueel gebied.

    Last but not least, het kan zijn dat hij a-seksueel is, en dus totaal geen sex-drive/behoefte heeft om van bil te gaan, en dan zit je toch wel een beetje met de gebakken peren.

    Het is wat lastig te formuleren omdat ik het probleem "geen zin hebben" niet herken bij mezelf, maar wel wat jullie doormaken..

    Reageer
Reageer op: mijn man wil geen sex.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief