vagina vrouw na 2 kinderen

Online ZorgZus
  • #1

    Na 2 kinderen te hebben gebaard is mijn vrouw haar vagina wijder geworden dan voordien. Tijdens de sex merk ik dat ik me vooral enorm moet concentreren en inspannen om te kunnen klaarkomen terwijl ik me vroeger kon concentreren op heel het gebeuren. Mijn aandacht is hier door verlegt naar het "kunnen klaarkomen" ipv het liefhebben en samenzijn.

    Ze plant al een half jaar een bezoek bij de kine voor haar bekkenbodemspieren maar telkens komt het er niet van. Het lijkt wel of het haar niet interesseert en het maar zo laat.

    Tijdens de sex duwt mijn vrouw haar hand soms tussen ons in om mijn penis te omklemmen zodat het sneller zou gaan. Ze voelt ook wel aan dat "het niet gaat" en wil op die manier een handje helpen. Dit is echter zo'n afknapper voor mij dat het nog langer duurt.

    Penetratie is voor mij echt geen punt, voor mij hoeft dit niet als het meer vermoeiend is dan fijn. Dus elkaar helpen op andere manieren is voor mij nu heel belangrijk geworden. Ik heb soms liever dat ze me manueel helpt dan dat we sex hebben gewoon omdat dit beter voelt.

    Ik wil haar dan ook niet in de kou laten staan en wat mijzelf tegenwoordig een zeer bevredigend gevoel geeft is dat ik haar vinger en zo laat klaarkomen. Momenteel doe ik dat liever dan de daad zelf. Ik droom ervan om mijn vrouw intense orgasmes te geven en haar te laten genieten. Er zijn hiervoor verschillende technieken die een vrouw zo'n intens orgasme kunnen geven dat hun hele lichaam beeft. Ik ben ervan overtuigd dat ze het in zich heeft en daardoor heb ik er des te meer behoefte aan.

    Nu echter net voor ze klaarkomt smeekt ze me dan om geneukt te worden. Ze kan het precies niet opbrengen om door te gaan en even egoïstisch te genieten. Ze wil dan kost wat kost neuken. En net daar wringt het schoentje bij mij, Dan wordt het weer "werken en presteren" voor mij. en als ze Dan met het handje tussen komt wringen...
    ik zou veel meer voldaan zijn moest ik haar gewoon met de hand laten komen.

    Mede door het drukke leven met 2 kinderen erbij vindt ze ook moeilijk de tijd om te genieten ván sex. Als het aan haar lag was af en toe een vluggertje genoeg.

    Of nog liever een Dom tv programma kijken met een kop koffie.

    Investeringen in ons intiem leven van haar Kant zijn nihil en net daardoor heb ik meer zin om intiem te zijn omdat mijn gevoelens onbeantwoord blijven op dat vlak. Zelfs als we net sex hebben gehad ben ik niet voldaan voor bovenvermelde zaken.

    Net hier door krijgt ze minder zin en daardoor zitten we in een vicieuze cirlel...

    Ik zie haar enorm graag en zij mij ook hoop ik. Maar toch wringt het schoentje tussen de lakens.

    HELP!?

    Reageer
    #2

    Een bekend probleem en jullie zijn zeker niet de enigen.
    Bespreken jullie deze dingen met elkaar? Open en eerlijk?

    Bekkenbodemoefeningen zouden kunnen helpen. Wellicht geneert ze zich om hiermee naar de kine te gaan en stelt ze het daarom uit. Maar ze zal zelf hier toch actie in moeten ondernemen.

    Reageer
    #3

    Ik denk dat ze wel beseft dat het nodig is om naar de kine te gaan, echter komt het er niet van, eerder door weinig tijd vermoed ik.

    Reageer
    #4

    Dat is een slecht excuus. Het is een kwestie van prioriteiten stellen. Waart een wil is, is een weg. Vraag dan eens wat de belemmeringen of obstakels zijn en kijk eens of jij hier iets in kunt doen, zodat ze wel tijd en gelegenheid heeft om te gaan.

    Reageer
    #5

    Hoelang is de bevalling geleden? heb hier een vrouw met 3 kids, Uiteraard was haar vagina ook anders na de bevallingen maar nu 2 jaar later is de vagina weer helemaal als voorheen en dus niet meer wijder. Wat betreft de zin in sex is dit een veel voorkomend probleem die je op elke forum kunt lezen. ze zijn druk met de kids en als ze savonds naar bed gaan dan slapen ze meestal direct. natuurlijk spelen er hormonen en is ook hun lichaam veranderd na die bevallingen dus ook daar zullen ze zelf eerst aan moeten wennen. 1 tip praat erover en vooral veel. geef je probleem aan telkens weer. Strelen,masseren, kaarsje aan dit werkte bij ons allemaal niet. Gewoon tijd en zin maken want als je bezig bent is alles weer lekker, ook voor haar.

    Succes ermee.

    Reageer
Reageer op: vagina vrouw na 2 kinderen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief