Sex

Online ZorgZus
  • #1

    Nou heb ik dees weekend sex willen hebben met myn vriendin het lukte maar er lagen vrienden naast ons bed met nog een bed dus moesten we still zyn en heel rustig dus kon ik niet tot een orgasme komen .
    Nu heb ik het probleem dat ik niet kan klaarkomen tydens het aftrekken ? Wat ik heel raar vind want normaal is het geen probleem ! Heb veel schrik voor vriendin teleurtestellen wat kan ik hier tegen doen? Ben dit weekend ook ziek geweest misschien een oorzaak?

    Reageer
    #2

    Als je fatsoenlijke seks met je vriendin wil hebben dan doe je dat toch niet in een kamer waar ook nog andere vrienden bij liggen??? Denk je nou werkelijk dat die dat niet in de gaten gehad zouden hebben?

    Nu even naar je probleem.
    Het kan voorkomen dat zo nu en dan een orgasme uitblijft tijdens met masturberen. Verder niet over nadenken. Komt vanzelf goed.
    Hoe oud ben je?

    En als je vriendin niet weer wilt teleurstellen zoek dan de volgende keer een rustig intiem plekje op om seks te hebben.

    Reageer
Reageer op: Sex


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief