onbewuste stimulering van de manelijke geslachtsdeel

Online ZorgZus
  • #1

    Voor alle mannen hierow ik heb een conclusie getroken uit mijn aantal eigen teste en eigen ervaringen.

    De conclusie is dat wij mannen onbewust onze geslachtdeel licht wakkeren/stimuleren door tegen b.v deken, onderbroek&broek te wrijfe en doordat die wordt gewakkerdt/gestimuleerdt ga je vanzelf beetje sexueel gevoel krijgen en aan sexueel dingen denken en vervolgens bezig zijn.

    Want waarom hebben we soms erectie of soms b.v. s'avond lang blijvent erectie terwijl we aan niks sexueels dachten of zagen.

    De geslachtsdeel is van natuur gemaakt om te reageren (wakkeren) door elke soort aanraking maak niet uit of het vlees is of textiel. Dat doet die door bloed op te nemen en als dat dan gebeurt ga je door de sexueel gevoel automatisch drang krijgen om aan sex te denken. Het een normaal natuurlijke manier om te zekkeren dat die omhoog gaat en blijft.

    De probleem is alleen dat we het steeds maar onbewust stimuleren/wakkeren en steeds maar sexueel drang creeren terwijl, we niet met sex bezig zijn. Dit is denk ik ook een reden waarom er manen zijn die zeggen te voelen alsof hunnie geslachtdeel eigen wil heeft. Dus wrijfing & aanraking van geslachtdeel >> wakkerdt & stimuleerdt geslachtdeel en vervolgens krijg je sexueel gevoel en drang om aan sex te denken.

    Vrouwen hebben geen last van dit want, hun gevoelg geslachtdeel(clit) is veel kleiner en die zit bedekt in hun clitoris hood en de hood zit dik bedekt onder vlees.

    Ik weet zekker als we niet al die wrijving/stimulering kregen van de onderbroek/broek/deken dat alle mannen veel meer controle over hun libido hadden en veel minder sex zouden overdrijven en het zelfs de aantal verkrachtingen zou minderen weet het zekker !!

    Wat ik hier tegen doe is dat ik de aanraking/wrijving met textiel minimaal maak en dus de onbewuste sexueel stimulering minimaal maak.

    Dat doe ik door laag kruis broeken zonder onderbroek (voor min mogelijk wrijving) te dragen en s'avonds alleen in bed doe ik een groot genoeg lichte plastic bak over me geslachtdeel (tegen deken wrijving).

    Dit mij enorm meer controle over me eige libido gegeven en ik weet zekker dat als andere manne het op juiste manier doen het ook bij hunnie meer controle over hun eige libido zal resulteren.

    Begrijp me niet verkeerdt ben niet tegen sex ofzo maar, wil dat mannen meer controle hebben over hun libido.

    Natuurlijk zijn er andere dingen die invloedt hebben maar, als je normaal ben en niet teveel aan sex denkt of kijkt dan zal je merken en begrijpen wat ik bedoel.

    Het klinkt mischien raar als je het hier leest maar, je moet het keertje uit teste en zelf ervaren om het te begrijpen. Hoop dat somige het uit teste en mij begrijpen en
    als je raar vindt of niet mee eens bent ga dan lekker rukke en verpest het niet hier door negatief te reageren. bij voorbaat dank

    Reageer
    #2

    is er niemand die dit beetje begrijpen kan

    Reageer
    #3

    Ik weet niet jonge maar mischien moet met je huis arts dit bespreken mischien heb je daar meer aan.

    Reageer
Reageer op: onbewuste stimulering van de manelijke geslachtsdeel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief