eerste liefde over (twijfel)!!!

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,
    Sinds 4 jaar ben ik samen met mijn huidige vriend. Dit was mijn eerste serieuze relatie en een zeer intense liefde van beide kanten. De laatste tijd lijkt het alsof mijn gevoelens verdwenen zijn, het is niet zo dat het verliefd zijn is overgegaan in een dieper houden van. Het gevoel klopt gewoonweg niet meer zoals vroeger. Ik wil dit niet zomaar kwijt want ik vind het enorm raar dat het ineens zo kan veranderen? Ik ben enorm in de war, en denk ook vaak aan wat er gaat komen als ik de relatie beëindig. Ik heb me nooit voorgesteld dat ik ooit een andere relatie zou hebben..
    Ik wil nog bij hem zijn en tegelijkertijd wil ik hem niet bij me. Ik wil geen seks meer, ik kom niet meer zo tot rust en het intense gevoel van liefde en genieten is er niet meer bij. Dit is geen gevoel om een relatie mee verder te zetten maar het opgeven wil ik ook niet zomaar..
    Ik kamp al enkele maanden met depressie maar het lijkt me vreemd dat ik op het vlak van liefde ineens niet meer kan geven en voelen en op alle andere gebieden nog net hetzelfde meisje ben en me in mijn omgang met anderen hetzelfde voel?
    Is de liefde over of kan dit nog terugkomen?
    Heel graag een antwoord want ik ben ten einde raad!!!!

    Reageer
    #2

    Ga een tijdje uit elkaar een time out wel te verstaan. ik heb dat ook gehab en je komt er echt in die tijd achter hoeveel iemand voor je betekend.

    succes

    Reageer
    #3

    We hebben nu al een beetje een time out maar het blijft zo wel aantrekken en afstoten, wat eigenlijk niet echt helpt. We geraken niet van elkaar af precies.. Het is nog altijd even onduidelijk en verwarrend..

    Reageer
Reageer op: eerste liefde over (twijfel)!!!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief