Waar kan ik hulp vinden??

  • #1

    Goedeavond,

    Ik weet even niet zo goed meer waar ik moet zoeken. Heb regelmatig dagen dat mijn emmertje overloopt. Ik voel me dan down, verdrietig en alleen. Niks kan me meer schelen en het liefst wil ik dan keihard tegen een boom aanrijden, plotseling verdwijnen of heel veel pillen slikken. Ik heb het gevoel dat ik een last van iedereen ben en wil het liefst niet mijn problemen delen. En als ik op hulp roep (op mijn manier) dan lijkt het of niemand om me geeft. Meestal duurt dit een dag en gaat het de volgende dag al weer beter maar het lijkt erop dat me emmertje steeds vaker overstroomd en ik steeds vaker dit soort dagen ga krijgen. Ik weet dat ik hulp moet gaan zoeken maar weet niet waar...ik ben geen prater (wel eens geprobeerd maar degene moet het uit me trekken en probeer me dan groot te houden en stort ik na het gesprek als ik alleen inde auto zit in huilen uit) Schrijven gaat me beter af...dus moet iemand hebben waar ik zo nu en dan naar toe kan schrijven en die me advies kan geven en vragen steld. Het moet iemand zijn waar geen kosten aan verbonden zijn...heb al genoeg schulden en verzekering dekt vaak te weinig. Wie weet waar ik zo iemand kan vinden?? Hoop dat iemand me kan helpen!!

    Reageer
    #2

    Ik zou je willen aanraden om in ieder geval naar de huisarts te gaan om het te bespreken. Vaak is er ook een praktijkindersteuner ggz beschikbaar.
    Daarnaast zou je eens op onderstaande sites kunnen kijken

    http://www.kleurjeleven.nl/symptomen/depressie/

    http://www.indepressie.nl

    Reageer
Reageer op: Waar kan ik hulp vinden??


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief