Pijn in en rond mijn vagina!

  • #1

    Hallo, ik ben laatst ongesteld geweest en tijdens mijn menstruatie heb ik af toe tampon en af en te maandverband. Ik Had de laatste twee dagen tampon in maar ik kreeg opeens pijn/jeuk vooral als ik de tampon wegdeed. Mischien omdat ik niet veel bloed verloor en nog te droog Was. Ik heb al een paar weken ook last van een droge vagina.

    Op mijn laatste dag van mijn menstruatie heb ik erg last gehad van.mijn vagina het leek als die touwtje mijn schaamlippen geïrriteerd heeft... En de binnenkant van mijn vagina doet ook zeer wanneer er iets nar binnen gaat dan brand het heel erg. Nu Is de jeuk iets minder omdat ik het paar keer perdag spoel en tea tree olie dep. En sinds vandaag heb ik ook last vn mijn clitoris. Het lijkt op steken Ofzo.

    Weet iemand wat het kan zijn? Dat pijn/brandend gevoel binnen de vagina en pijn van me clitoris.

    Het lijkt niet oo schimmelinfectie want ik Had dat wel.eerder meegemaakt maar dat voelde niet zo. En ik heb geen extra of aparte afscheiding.

    Help me! Ik hier al 3 dage last van!

    Reageer
    #2

    Het kan een infectie zijn of toch een schimmelinfectie. Stop in ieder geval met de teatree. Ga naar de huisarts zodat duidelijk wordt om wat voor soort infectie het gaat.

    Reageer
Reageer op: Pijn in en rond mijn vagina!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief