Hele pijnlijke nekkrampen en andere vage klachten.

  • #1

    Goedemorgen.

    Ik werd Zaterdags ineens heel erg grieperig. Super koud, misselijk, buikpijn etc.

    Volgende dag had ik nog veel meer klachten erbij. Waaronder heel erg moe, nog misselijker, overal spierpijn, gigantische hoofdpijn, duizeligheid en niet te vergeten verschrikkelijke nekpijn.

    Ik lag dus ook vanaf Zondag met veel pijn op bed en hoopte dat het snel over zou zijn, maar het is nu Vrijdag en ik lig nog steeds op bed. De nek en hoofdpijnklachten worden steeds erger dit is gewoon niet uit te houden. Ook de misselijkheid, zo extreem. Maar overgeven lukt niet.

    Als ik buk word ik helemaal niet goed zo veel druk krijg ik in mijn hoofd en lijkt het wel alsof ik flauwval. Ik heb altijd al last van mijn nek gehad, maar wat ik nu ervaar dat is kort gezegd gewoon een hel. Ik kan niet eens normaal mijn bed uit want zak maar door mijn benen, alles is slap en doet pijn.

    De pijn is zo erg dat ik me automatisch zorgen maak. Dit klinkt erg stom maar de klachten die ik nu ervaar voelen gewoon niet goed. Ik lijd aan fibromyalgie en het chronische vermoeidheidsyndroom dus ik ben wat gewend. Maar dit...........

    Ik wil eerlijk gezegd niet hiervoor naar mijn huisarts want mijn vertrouwen in haar is heel erg gedaald afgelopen jaren.

    Weet iemand misschien wat dit zou kunnen zijn?

    Reageer
    #2

    Een griep zou dus heel goed kunnen.....

    Reageer
Reageer op: Hele pijnlijke nekkrampen en andere vage klachten.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief