slapende/ lamme linker arm

  • #1

    Hoi overdag heb ik nu al een week zowat steeds een slapende echt vermoeide arm.. maar schrik nu al 5 dagen op rij waker.. snachts dat ik mijn linker arm niet kan bewegen alleen de linker schouder..( net als mijn arm dood is) en nu op dit moment heb ik een lichte zeurende pijn in mijn pols en onder mijn oksel. wat kan dit zijn,, of moet ik toch maar maken dat ik bij de huisarts kom,,

    Reageer
    #2

    [quote]snachts dat ik mijn linker arm niet kan bewegen alleen de linker schouder..( net als mijn arm dood is) [/quote] Dit zal komen omdat je 's nachts op je arm ligt. Daardoor wordt de bloedtoevoer belemmerd en ontstaat dat dode gevoel. Dat is op zich niet zo erg.
    Voor de overige klachten zou je inderdaad naar je huisarts kunnen gaan.

    Reageer
    #3

    ik lig altijd op mijn rug of op mijn rechter zijden dus kan me niet echt voor stellen dat ik op mijn linker arm.. lig

    Reageer
    #4

    Ik ben ervan overtuigd dat je in de slaap ook op je linkerkant ligt. Je merkt dat alleen niet omdat je net voor je wakker wordt weer op je rug terugdraait.
    Je kunt altijd even naar de huisarts

    Reageer
    #5

    Beste anoniem,

    ben je al bij de huisarts geweest? Ik ben benieuwd wat hij als oorzaak gevonden heeft, ik heb namelijk op het moment exact hetzelfde!

    Reageer
Reageer op: slapende/ lamme linker arm


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief