Klachten en pijnen door het hele lichaam, radeloos.

  • #1

    Hallo, mijn naam is Valentina en dit zal mijn eerste post worden op dit forum.
    Als volgt, heb ik een vraag, wie weet zijn er hier ook mensen die het misschien weten je weet maar nooit. Aanstaande Dinsdag heb ik al een afspraak met de huisarts.

    Een paar jaar terug heb ik galstenen gehad, ik weet niet goed meer hoe het allemaal is verlopen maar er werd niks aan gedaan en op een gegeven moment had ik ook geen afspraken meer. Maar in de loop van de tijd zijn er wat klachten gekomen en ze lijken steeds meer en erger te worden, mijn klachten o.a. zijn:

    - Hoofdpijn
    - Maagzuur
    - Af en toe pijn boven buik en ook de lever (lijkt het)
    - Last van winderigheid, loze aandrang, bloed en gele slijmsporen in de ontlasting, diaree, en groenten worden bij mij niet goed verteerd, dus die zie je soms ook. Hoe de ontlasting eruit ziet is telkens verschillend, kan ook keutel achtig zijn en een stuk die gewoon kleeft aan elkaar en veel lichter van kleur is dan de keutels.
    - Na eten meteen darmkrampjes, en rommelige darmen.
    - Opgeblazen gevoel

    - Over de gehele dag heen af en dan een krampende, zeurende en lichtjes pijnlijke steek.
    De ene keer in mijn voet, dan weer in me nek, dan weer aan de zijkant van mijn borst dat doorstraalt naar me oksel, arm, pols en hand. Dan weer steekje in me baarmoeder, laten we zeggen dat het overal wel plaats vinden kan.

    - Ook erge vermoeidheid speelt een rol, en een beetje lusteloos.

    Het is een lange rit op te lezen, maar hopelijk weet iemand iets erover te zeggen.

    Groetjes, Valentina.

    Reageer
    #2

    Je klachten kunnen inderdaad wijzen op een galblaasprobleem. Goed dat je a.s. Dinsdag naar de huisarts gaat. Vraag dan een verwijzing voor MDL arts.(Internist)

    Reageer
    #3

    Hoe gaat het nu?

    Reageer
Reageer op: Klachten en pijnen door het hele lichaam, radeloos.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief