Arm uit de kom, knoop in spier of..

  • #1

    40 jr geleden ben ik geopereerd aan een schouder, (herhaaldelijk 'arm uit de kom')
    Ik kon kiezen tussen: knoopje in een spier zodat hij er niet meer uit kon, of een stukje bot aanbrengen in de kom zodat hij er ook niet meer uit kon. Eerste manier zou stram gevoel opleveren en de laatste was nog onduidelijk wat het gevolg zou zijn maar leek mij toen het best.
    Echter, zodra ik in bed lig of gewoon volledig ontspan dan komt er weer ruimte en schiet hij er weer een klein stukje uit waardoor altijd een zenuw knel komt. Dit is erg pijnlijk. Helaas ben ik onlangs gevallen waardoor ik aan de andere kant ook chronische pijn heb. Slapen lukt alleen nog met medicijnen. Is het alsnog mogelijk om de spier in tekorten en in hoeverre kan ik hem dan weer redelijk gebruiken? En hoe lang duurt dit genezingsproces?
    Alvast bedankt voor reacties.

    Reageer
    #2

    Aanvulling : ik ben 59

    Reageer
    #3

    Willem,

    Dat is een vraag doe alleen de orthopeed kan beantwoorden. Dat hangt er o.a. vanaf hoe de ingreep destijds is gedaan en verlopen.
    Dus vraag de huisarts om een verwijzing

    Reageer
Reageer op: Arm uit de kom, knoop in spier of..


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief