Steken in onderbuik

  • #1

    Hoihoi,

    Sinds drie weken heb ik last van pijn in mn onderbuik. De pijn begon rechts/midden met een drukkend/zeurend gevoel. De pijn heeft zich verplaatst naar links onder en geeft nu regelmatig hevige steken. Ook wanneer ik 'het' doe met mijn man heb ik hevige pijn (lijkt mn baarmoederhals te zijn wat pijn doet), hiervoor had ik daar nooit last van.
    Vanmorgen ben ik naar de huisarts geweest. Zij gaf aan dat het niets verontrustends was, ik heb geen blaasontsteking, geen obstipatie, niet zwanger. Ze gaf aan even te wachten op mijn volgende menstruatie.
    Ik ben blij dat ze niets kon vinden, maar ik vertrouw het niet. Ik voel me bezwaard om tegen haar advies in te gaan, vandaar dat ik jullie om raad vraag.

    Groetjes.

    Reageer
    #2

    Ik denk eigenlijk dat je huisarts wel een punt heeft. En als de klachten niet voorbij gaan of het wordt erger, weer naar de huisarts.

    Reageer
    #3

    Laat je weten hoe het met je gaat?
    Groetjes Kimmie

    Reageer
    #4

    hee,
    ik ben een meisje van 15, heb al een tijdje last van erge steken in de rechterhelft van mn onderbuik, ben daarnaast ook erg moe , heel duizelig, hoodpijn en overgeven. en ik kan niet zwanger zijn, wat kan t zijn?

    Reageer
    #5

    Anouk,

    Hoe lang heb je de klachten al?
    Heb je een regelmatige cyclus (ongesteldheid)?
    Gebruik je medicatie?
    Ben je onlangs in het buitenland op vakantie geweest?

    Reageer
    #6

    Ik ben, tegen het advies van hierboven in, de volgende dag weer naar de huisarts geweest. Dit keer een andere dokter, deze heeft me gerust kunnen stellen. Deze arts kon ook geen oorzaak vinden en gaf aan het met pijnstillers even aan te zien. We zijn nu twee maanden verder en de pijn word steeds minder hevig en minder frequent. Het lijkt samen te hangen met mij cycles, dus wellicht dat het daar mee te maken heeft/had.

    Reageer
Reageer op: Steken in onderbuik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief