Al 25 jaar chronische nek- en hoofdpijn

  • #1

    Hallo allemaal,

    Zo'n 25 jaar geleden heb ik een zwaar auto-ongeluk gehad waarbij al het kraakbeen in mijn (nek-)wervels is weggeslagen. Hierdoor ervaar ik ernstige pijn in mijn nek die door straalt naar mijn hoofd waardoor ik 24 uur per dag, 7 dagen per week zware hoofdpijn heb, vergelijkbaar met migraine. De ene keer gaat het wel, de andere keer lig ik opgerold van de pijn op de grond.

    Ik heb al van alles geprobeerd, de fysiotherapeut kan niks meer voor mij doen, medicijnen en pijnstillers helpen nauwelijks meer. Ik ben zo'n 10 jaar geleden voor het laatst in de MRI geweest bij het academisch ziekenhuis in Amsterdam, maar daar konden ze mij niet verder helpen. Eventuele protheses of dergelijke experimentele operaties zijn (waren?) zeer risicovol met maar een overlevingskans van 20%.

    Aangezien de technologische mogelijkheden van vooruitgang ben ik benieuwd of er nu meer mogelijk is, en zo ja; hoe risicovol en reëel is dit? Ik hoop dat u mij hierbij kan helpen.

    (PS; ik ben binnenkort van plan om weer naar het ziekenhuis te gaan, maar ik wil me enigszins kunnen voorbereiden voor ik weer door de draaimolen van onderzoeken ga)

    Reageer
Reageer op: Al 25 jaar chronische nek- en hoofdpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief