Steken, tintelingen buik

  • #1

    Goedeavond allemaal,

    Ik heb al geruime tijd last van steken in mijn buik, alleen de afgelopen week is het heftiger geworden. De pijn gaat door mijn hele buik, maar voornamelijk zit de pijn rechts. Alsof mijn ribben gekneust zijn en een bepaalde druk voel ik en kan het ook haast niet aanraken, verdoofd gevoel.

    Ik word onderzocht en heb een echo en bloedonderzoek gehad, maar krijg disndag pas uitslag. Maar ondertussen verga ik van de pijn, ben al twee keer naar spoedeisende hulp geweest en werd gezegt dat ik gevoellige darmen heb. Maar dit voelt echt niet als mijn darmen, het is echt een raar gevoel, steken, tintelingen in mijn zij, rug, koorts, misselijk, zweten, trillen etc. Ik heb zo'n idee dat het mijn lever is? En wat ik ook zo raar vind is dat ik steken bij mijn hart krijg en dat me hart dan tekeer gaat? Wie kan me vertellen wat het kan zijn?

    Reageer
    #2

    Ik denk dat jouw hart zo tekeer gaat omdat je angstig bent en je zorgen maakt. Maar wat de dokters jou zeggen, een prikkelbare darm is niet onlogisch hoor? Beweeg je voldoende en eet en drink je gezond?

    Reageer
    #3

    Het gebeurde onverwachts die hartkloppingen en steken overal en het gaat maar niet weg. Heb er nu ook ontzettend last van, de hele tijd een drukkend gevoel in mijn zij en mijn ribben en die steken en tintelingen. Echt raar vind ik het.

    Ik geloof wel dat ik een prikkelbare darm heb, maar deze pijn die acuut zo aanhoud vind ik echt vreemd. Echt irritant is het.

    Reageer
    #4

    van PDS kun je inderdaad pijn en krampaanvallen hebben, maar koorts ,misselijk en zweten?
    ik vind het wel heftig.... het is zeker goed dat dit nader wordt onderzocht.
    zo raar altijd in Nederland dat wachten op uitslagen, uitslag echo kun je meteen krijgen en ook bloedonderzoek kan veel sneller........

    moet zeggen dat ik verleden jaar zelf met buikpijn meteen ben doorgestuurd, meteen echo kreeg en toen daar iets op te zien was ook meteen CT scan, dus het kan wel! Ook uitslag bloed was dezelfde dag binnen.
    heb je ook echo bovenbuik gehad? het lijkt nl ook op een aanval van galstenen.l
    lees daar maar eens over misschien herken je dat,
    wens je sterkte, Brenda

    Reageer
Reageer op: Steken, tintelingen buik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief