Heftige pijn lies die uitstraalt

  • #1

    Hallo

    Enkele malen per jaar heb ik soms een plotselinge, onhoudbare pijn die begint in mijn linker lies streek en uitstraalt naar mijn teelbal, linkerkant van mijn rug en soms tot aan mijn schouder. Ik heb dit maar heel af en toe dus, maar gisteren kwam dit opzetten zoals nooit tevoren, en de pijn was dusdanig dat ik doodstil moest blijven staan en de tranen mij in de ogen schoten, het was zo heftig dat ik het gevoel kreeg bijna flauw te vallen. De enige vergelijkbare pijn die ik ooit heb gehad was van spit. Het komt meestal wanneer ik aan het fietsen ben. Het verdwijnt meestal na een minuut of twintig waarna ik het vergeet, maar gisteren was het zo ernstig dat ik me nu wel een beetje zorgen maak. Een liesbreuk, beknelde zenuw of galstenen leveren wat antwoorden maar ook veel vragen. Enig idee iemand, en of het de moeite waard is voor een dokterbezoek of kan ik ermee wachten tot over een paar weken omdat ik dan al een afspraak heb bij een sportarts.

    Groetjes!

    Reageer
    #2

    Op basis van de gegevens die u verstrekt is het niet mogelijk een sluitend advies te geven of het wel of niet verantwoordelijk is naar een arts te gaan.

    Op basis van de gegevens de u verstrekt kan ik wel zeggen dat pijn een alarmsignaal is van het lichaam dat er iets niet goed zit.

    Of u met deze pijn (kans op herhaling) wilt blijven doorlopen is uw eigen verantwoordelijkheid. Ik zou zelf niet twijfelen en hier mee naar de huisarts gaan. En ik heb hiervoor twee argumenten: de acute pijn en het feit dat de klachten steeds vaker optreden en in ernst steeds toenemen. Dat lijkt niet dat het vanzelf wel over zou gaan, maar juist dat er sprake is van een progressief proces.

    De keuze is aan u.

    Reageer
    #3

    Een zenuw beknelling als gevolg van een hernia op basis van artrose...?

    Reageer
Reageer op: Heftige pijn lies die uitstraalt


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief