Pijn in mijn buik/zij

  • #1

    hoi hoi,

    Tijdens het paardrijden heb veel pijn in mijn buik/zij ik eet ruim van te voren (ik eet half 5 en rij pas om 8 uur) Vandaag ging ik op mijn hurken zitten maar gleed uit toen viel ik op mijn kont en weer pijn in mijn buik...

    Is dit herkenbaar voor iemand ?
    want raak er een beetje gefrustreerd van.

    Groetjes

    Reageer
    #2

    is het spierpijn of voelt het anders?
    groetjes, Brenda

    Reageer
    #3

    Heb je deze klachten ook als je andere (spier-) inspannende activiteiten onderneemt? Mijn eerste gedachte is ook spierpijn door een verkeerde houding. Waarom denk je zelf aan de voeding en het tijstip waarop je eet?

    Reageer
    #4

    het is geen spierpijn,, de pijn die ik heb is geen spierpijn pijn.
    Ik rij al jaren paard en weet dat je gewoonweg niet kort voor dat je gaat rijden moet gaan eten dat levert steken op net als ieder ander sport.

    En dit is iets van de laatste tijd terwijl ik al jaren paardrijd

    Reageer
    #5
    Reageer
    #6

    Hai ik rij ook al jaren en ik begin sinds 2 maanden aan begin van rijden ook heel erg last van me onderbuik te krijgen ene kant linke kant dan rechte maar na halfuur is wel weg maar ik word er wel gek van want is geen spierpijn of kramp of het komt omdat ik daarvoor darmontsteking heb gehad.

    Reageer
Reageer op: Pijn in mijn buik/zij


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief