Nauwe voorhuid?

  • #1

    Hoi

    Ik ben 14 jaar en ik kan mijn voorhuid niet over mijn eikel heenschuiven zowel in slappe toestand als in erectie. De laatste tijd kan ik heel voorzichtig wel over de eikel heen komen in slappe toestand ( kan ik na het plassen omdat ik merk dat dat soepel gaat) , maar mijn voorhuid zit dan vast achter de eikel. Hier heb ik al sinds ik me kan herinneren last van, en ben nog niet naar de huisarts geweest, maar ben bang dat ze zeggen dat ik besneden moet worden en dat wil ik ECHT niet!

    Graag tips/suggesties

    Reageer
    #2

    Ga eerst maar eens naar de huisarts. Het lijkt erop dat je voorhuid licht vernauwd is. Daar is niet altijd een besnijdenis voor nodig. Bovendien bepaal je zelf altijd nog of dat al dan niet gedaan gaat worden.

    Reageer
    #3

    Maar hoe zou je dan de voorhuid los kunnen krijgen van de eikel? Zijn daar ook oplossingen voor behalve een besnijdenis?

    Reageer
    #4

    Als ze licht vernauwd is, zo ze iets kunnen worden opgerekt met een zalf die de huisarts kan voorschrijven

    Reageer
    #5

    OK dan zal ik naar de huisarts toe gaan. Dankjewel!

    Reageer
Reageer op: Nauwe voorhuid?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief